Opelim.net Endurance Karting Turnuvasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GSİ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi gelicem gelicem de şu virajlara girme işi hala kafamı kurcalıyo..Uykularım bölünüyor..Biri öğretse şu işi de rahatlasam..Abi çift pedal giriyorum Savurmuyorum yinede 1 saniye eksiğim var yaa..

yardımcı oluruz sen merak etme... ayrıca maltepedeki araçlarda frene zamn gazı otomatik olarak kesen bi sistem var.. orda bisorun oluyo sende demekki :)

yardımcı oluruz sen merak etme

inanma mehmet öyle diyolar amarkamızdan gel nerde fren yapıyoz nerden viraja girip nerde gazlıyoz vs diyolar ama peşlerine yetişmek ne mümkün yaw :D ama arada yakalıyom oda tur bindirdiklerinde :)

güncel liste

1) Mustafa (Teamopel)
2) Cenker (Isotta)

3) Onur (gsionur)
4) Faruk (spaceghost)
5) Serkan (TheOne) Tarihe bağlı.
6) Engin (Ka®anlik)
7) Muharrem (aga78)
8) Yavuz (dragon)
9) Mehmet Gazihan
10) Serdar (caxu)
11) Nida (Nida)

su anlık liste bu arkadaşlar su an için 3 takım cıkarıcaz.carsamba günü saat ve tarihi bildirecez....

29 haziran cuma akşamı saat 23,30 katılacak arkadaşların maltepe istanbulpark kartingde olması gerekmektedir..start 24.00 de verilecektir...su an için 4 araç olarak anlastık..yani 4 takım...herkez erken gelsinki takımları orda kuralım ve gecikmeden yarısa baslıyalım.eğer fazla kişi olursak 5-6 takımlarıda yapabiliriz....yarış 250 tur üzerinden yapılacaktır...bilginize...

abi maltepe kapalıdamı yapılacak 250 tur puff

hadi hayırlısı bu arada sultanbeylideki yeri bi ara ziyaret edelim alan kapalı ve büyük

cuma 23:30 da görüşmek üzere

sultanbeylin deki pistte isotta ile 10 ar dk kullandık .. pisti maltepeden daha büyük. maltepenin araçları kullanımı daha rahat

Cuma Çanakkaleye gidiyorum..Ama o saatte İnş. Feribotu kaçırıpta körfezi dönmek zorunda kalmazsam orda olacağım..O yorgunlukla ne kart sürülür ya (:

Geri