Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

onlardan elimizde yok malesef ama isterseniz yaptırırım sonuçta servisimizin reklamı yani :D ücrette almayız :D:D:D

bunları ist bostancı içerenkoy maltepe o civarlarda kım satıyo bostancıdakı sanayıde varmıdır??

çok zor bi ihtimal bostancı sanayide olması.
önceki mesajlara baktığımda hele ki, İMKANSIZ gibi duruyor...

Yeliz abla benim buradan size bu tsihrtü göndermem ve bana yeni tshirtün gönderilmesi cebimden yaklaşık 15 ytlnin çıkmasına neden olacak..Eee imalatçı bunu karşılamaz de mi:D ben yaklaşık 25 haziran gibi ankarada olacağım yeliz abla toplu olarak yaptığınız gönderimlerde opel garaja en büyük bedenden benim için bir tane yollasanız ben oradan alsam daha iyi olacak sanırım..Ancak ben bu tsihrtü nasıl ulaştırayım size ankaraya gittiğimde opel garaja mı vereyim yoksa kargoyla mı yollayayım?:(

Yeliz abla benim buradan size bu tsihrtü göndermem ve bana yeni tshirtün gönderilmesi cebimden yaklaşık 15 ytlnin çıkmasına neden olacak..Eee imalatçı bunu karşılamaz de mi:D ben yaklaşık 25 haziran gibi ankarada olacağım yeliz abla toplu olarak yaptığınız gönderimlerde opel garaja en büyük bedenden benim için bir tane yollasanız ben oradan alsam daha iyi olacak sanırım..Ancak ben bu tsihrtü nasıl ulaştırayım size ankaraya gittiğimde opel garaja mı vereyim yoksa kargoyla mı yollayayım?:(

tamam garajda değiştirebilirsin. Hatta olmayan tshirt sizde kalabilir biz yinede yenisini gönderebiliriz sorun olmayacaktır :D NASIL ÖNERİ AMA :D:D:D:D:D

Geri