Servise geldiğimiz zaman temin edebilirmiyiz Yeliz Hanımevet draglara gittiğimizde yapmıştık onları.
Ücreti nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Servise geldiğimiz zaman temin edebilirmiyiz Yeliz Hanımevet draglara gittiğimizde yapmıştık onları.
İlginize ve bilgilendirmenize çok teşekkür ederim Yeliz Hanımonlardan elimizde yok malesef ama isterseniz yaptırırım sonuçta servisimizin reklamı yani ücrette almayız
eft zaten yarın öğlen düşer hesaba. ben hesaptan kontrol ederim. siz adres bilgilerini mail ile bildirebilirsiniz.
Yeliz abla benim buradan size bu tsihrtü göndermem ve bana yeni tshirtün gönderilmesi cebimden yaklaşık 15 ytlnin çıkmasına neden olacak..Eee imalatçı bunu karşılamaz de mi ben yaklaşık 25 haziran gibi ankarada olacağım yeliz abla toplu olarak yaptığınız gönderimlerde opel garaja en büyük bedenden benim için bir tane yollasanız ben oradan alsam daha iyi olacak sanırım..Ancak ben bu tsihrtü nasıl ulaştırayım size ankaraya gittiğimde opel garaja mı vereyim yoksa kargoyla mı yollayayım?