Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

Yeliz abla normalde xxl isteyen arakdaşlara demiş onu. Mesela ben xxl giyiyorum normalde ve bana tshirt dar geldi.Ancak normalde small,medium,large giyen arkadaşlara olur tshirtler...normalde xl ve xxl giyenlere olmaz..yani siz normalde medium giyiyorsanız xxl isteyin ama belirtin normalde medium diye..

rica ederim beden konusunda iri yapılı üyelerin biraz beklemesi gerekecek işallah akasaklık kısa zamanda çözülecek.

anlamadıgım sımdı s m l bedenler tek beden mı??
kac tur bedeb tısort basılmıs yoksa tek mı?

anlamadıgım sımdı s m l bedenler tek beden mı??
kac tur bedeb tısort basılmıs yoksa tek mı?
yok abi tek benden değil ama oldukça dar olmuş..yani normal tshirtlerin medium ve large bedenleri opelim.net için basılan tshirtlerde xl veya xxl oluyor..

fasoncu textılcının kazıgı ıste

bedenlerin istenenden daha küçük olduğunu bende dün öğrendim....

aynen öyle fasoncu işte.... adam sallama iş yaptı resmen. ya kumaşlar 10 numara yakalar kollar filan süper.. ama bedenler çok çok dar.

bugün gittim konuşmaya. adama dedimki küçük yapmışsın. ben hep aynı bedenleri kullanıyorum mağzamda sattığıklarımın ebatlarıda aynı dedi. gittim baktım harbiden aynı. ama ben daha yapmadan önce dedimki bizim üyelerimiz genelde benim gibiler. yani m ve L tamam normal olsun ama xL ve xxL büyük olsun benim girebileceğim kadar olsun dedim. ama sanırım takmamış p. tesi gidip konuşucam tekrar. size durumu p.tesi akşam bildirirm. yada başkan yeliz bildirir.

emeğe geçen herkese teşekkür ederim şahsım adına biran önce giymek için sabırsızlanıyorum

emeğe geçen herkese teşekkür ederim şahsım adına biran önce giymek için sabırsızlanıyorum

valla bende giymek istiyorum. ama işte bir şansızlık oldu.

aslında sizin bedeniniz nedir. eğer L filansa xL olur size alabilirsiniz

Geri