Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

başkan pm atmıstım ama görmedin galiba. büyük bedenler ulastımı elinize özelden msj atarmısınız bana.

büyük bedenler için tshirtleri yapan firma bize kelek attı :D başka yere sipariş verdik cumartesi elimizde olacak malesef. Kusura bakmayın bizden kaynaklanan bir sorun değil ama halledecez inşallah

başkanım sadece sticker istiyen üyelerimiz hakkında yardımınız olacak mı?ben hayatta tshirt giymem.kot pantkalon giymem.benim için bir anlamı yok mesela.ne yapabilirsiniz?

başkanım sadece sticker istiyen üyelerimiz hakkında yardımınız olacak mı?ben hayatta tshirt giymem.kot pantkalon giymem.benim için bir anlamı yok mesela.ne yapabilirsiniz?

daha öncede belirttiğim gibi stickerlar sayılı ve dağıtımda önceliği tshirt alanlara vereceğiz. Ama üyelere 2 sticker gönderiyoruz. isteyen bir tanesini başka bir arkadşına verebilir.

TSHİRTLER İÇİN HERKEZDEN ÖZÜR DİLERİM. güvendiğim dağlara kar yağdı resmen. iyi tanıdığımız insanlar işin içine ticaret girince birden batakçı oldular. ama salı günü kumaşçıya tekrar kumaş sparişi verdim. bugün geldi ve kesime gönderdim. tabi başka bir fason atölyeye:) . aslında bu açıklamayı başkanımız yaptı ama ben bu çıkan sorunda kendimi size karşı suçlu hissettiğim için küçük bir özür mahiyetinde açıklama yapmak istedim. c.tesi allahın izniyle saat tam 12de elimde olacak. yeni atölyeci söz verdi.
tekrar özür dilerim.

Sonunda T-Shirtim geLdi. =) Emeği GeçenLere çoK teşekkür Ediyorum..

SaygıLarımLa..

2912.jpg

Son düzenleme:
Geri