Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

ARKADAŞLAR MÜJDE.........:alkis: :good:

TSHIRTLERİ ALDIM. ŞUANDADA ÜZERİMDE VAR. SONUNDA BENDE GİYEBİLDİM:kop: :kop:

BEN 1.91cm boyundayım ve 102kg'mım ve bana çok güzel tam oldu. büyük beden isteyen ve bekleyen arkadaşlar başkanla temasa geçsinler. elimizde sadece 100 adet var. yarın sabah başkanın elinde olur tshirtler...

tekrar gecikmeden dolayı sizden özür dilerim. ama inanın beklediğinize deyecek:kop: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

başkanımdan bi ricam var:

yeni gelen tshirtler iki beden mi? yoksa tek beden mi? tshirtlerin enini boyunu ölçüp bilgi verebilir misiniz???

başkanımdan bi ricam var:

yeni gelen tshirtler iki beden mi? yoksa tek beden mi? tshirtlerin enini boyunu ölçüp bilgi verebilir misiniz???

valla boyunu enini ölçtüm yelizin dediği kadar çıktı. ama bana oluyorsa herkeze olur. ben 190cm 102kg mım:kop: :kop:

eğer büyük gelir dersen küçük bedenleride var. bence sen evde normalde sana olan tshirtü ölç buraya yaz. sana uygun bedeni başkan gönderir..

nasıl fikir?????:good: :alkis: :kop: :)

evet sonunda sticker'imi yapıştırdım. bir tanesini heba etsemde. vallahi üzüldüm. ne kadar beceriksiz bir adammışım.
photo0022zd0.jpg

bunu yapıştırdım ama bunda da hava kabarcıkları kaldı. bu kadar beceriksizlik olur. umarım çıkmaz.

valla boyunu enini ölçtüm yelizin dediği kadar çıktı. ama bana oluyorsa herkeze olur. ben 190cm 102kg mım:kop: :kop:

eğer büyük gelir dersen küçük bedenleride var. bence sen evde normalde sana olan tshirtü ölç buraya yaz. sana uygun bedeni başkan gönderir..

nasıl fikir?????:good: :alkis: :kop: :)

yaw sorun orda işte. benim tshirtler böle LCW colins fln tipinde sıradan tshirtler. XL beden giyiyorum. onları ölçtüm. boyunda sorun yok enseden eteğe 70 cm. ama enini ölçüyorm etek kısmında 57cm, ortada 52cm, koltuk altlarında 54cm. ki bu tsihrti masaya yatırıp da ölçtüğüm zaman böle. elime alıp metreyle birlikte gerince 60ları görüyo. esniyo galiba.

ben anlamadım bu işi. acaba ben mi ölçmeyi beceremiyorm :S neresinden ve nasıl ölçmek lazım? siz nerden ölçtünüz???

ya bu arada siteyi terzim.net e çevirdim kusura bakmayın tshirt aşkı işte :D

Son düzenleme:
545257

yaw sorun orda işte. benim tshirtler böle LCW colins fln tipinde sıradan tshirtler. XL beden giyiyorum. onları ölçtüm. boyunda sorun yok enseden eteğe 70 cm. ama enini ölçüyorm etek kısmında 57cm, ortada 52cm, koltuk altlarında 54cm. ki bu tsihrti masaya yatırıp da ölçtüğüm zaman böle. elime alıp metreyle birlikte gerince 60ları görüyo. esniyo galiba.

ben anlamadım bu işi. acaba ben mi ölçmeyi beceremiyorm :S neresinden ve nasıl ölçmek lazım? siz nerden ölçtünüz???

ya bu arada siteyi terzim.net e çevirdim kusura bakmayın tshirt aşkı işte :D

ya bizimkilerde öyle. eline alıp ölçmeye kalktığımda 60ları buluyor. sen merak etme yeni yaptırdıklarımız kesin olur sana için rahat olsun

tmm çok sağol. :D
prosedürü unuttum ama önceki sayfalara bakar havale mavale yakında siparişimi veririm ;)

tmm çok sağol. :D
prosedürü unuttum ama önceki sayfalara bakar havale mavale yakında siparişimi veririm ;)
bankaya paranı yatırıp dekontla adresini mail atıyosun okadar. aynı gün kargoya verir başkan zaten

Geri