Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

sanırım yeni yolladığım tshirtler herkese oldu. Şikayet gelmediğine göre :D

sanırım yeni yolladığım tshirtler herkese oldu. Şikayet gelmediğine göre :D

başkanım ben de şöle en son gelen o 5 numarasından en buyugunden en göbeklisinden bi tane alcam. ama bi iki güne ankara dışına çıkcam anıtkabir ziyaretine kdr yokum. evde kargoyu alacak kimse olmayacağından dönüşte alırım dedim. benim istediğim tshirt ozmna kdr bitmez dimi? hani bitecek gibi olursa şöle katlayıp koysan bi tane bi kenara :D:D:D

başkanım ben de şöle en son gelen o 5 numarasından en buyugunden en göbeklisinden bi tane alcam. ama bi iki güne ankara dışına çıkcam anıtkabir ziyaretine kdr yokum. evde kargoyu alacak kimse olmayacağından dönüşte alırım dedim. benim istediğim tshirt ozmna kdr bitmez dimi? hani bitecek gibi olursa şöle katlayıp koysan bi tane bi kenara :D:D:D

biteceğini sanmıyorum tshirt diye bağıranan kimseden sipariş gelmedi 12-13 kişiye tshirt gitti sanırım Yani sen dert etme :D:D

biteceğini sanmıyorum tshirt diye bağıranan kimseden sipariş gelmedi 12-13 kişiye tshirt gitti sanırım Yani sen dert etme :D:D

gel vatandaş tshirte gel bu kalite bu fiyata geeellll!!!
bir deel hem de iki sitikır hediyeli ti-şörtlerimiz müessemizin kampanyasınnan sadece ama sadece yimri melyon!!!
:D:D:D

Askerdeyenken HÜCUM YELEKlerimiz vardı.5 tene şarjör cebi vardı.OKİ'yle bana cepli yaparmısın Yeliz?Şarjör için değil :D Akşam cep ölçüsünü alıp iletiriz sana :):)

Geri