Opelimi dövmüşler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chaykesh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chaykesh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Off...Of. Akşam yaklaşık bir saatliğine evimin önüne park ettiğim opelimi bir mahluk tekmelemiş.:mad: . Arka sağ kapıya iki farklı yere tekme atmış. Sac içeri doğru biraz çökmüş. Beyler dışardan çok sinir bozucu duruyor. Eski haline getirtmek çokmu masraflı olur? Toplam alan iki avuç kadar. Keyfe keder deyip görmeyeyim mi ne yapayım. BURADAN PARK ETMİŞ HALDE KENDİNİ SAVUNMAKTAN ACİZ ARABALARA ZARAR VERENLERİ KINIYOR AYNI MUAMELEYİ ONLARA DA DİLİYORUM. :mad: ONLARINDA KAPORTALARI ÇİZİLİR İNŞALLAH. Üzüldüm yaaa...:sorry:

büyük geçmiş olsun...onları yapanlar insan değil...

adam hayatın kendisine attığı tekmeyi kendisine yanıt veremeyecek şeylerden alıyor ve başkalarının mutluluğunu bozayımda onlarda beni anlasın diyor sanırım icinden. ama bütün bunlar bu gibi hayvanları es geçecegimiz manasına gelmiyor.. cidden cok sinir bozucu bir durum kendi arabama vurulmuş gibi hissettim ..

çok bir masraf tutacagını sanmıyorum cunku buyuk ihtmal kapının icini sokup icinden tokmaklayacaklar kapıyı.. tabi durumu gormeden birşey demek imkansız.. foto koysana

çok geçmiş olsun sanırım fazla tutmaz çekiçlenebilir.Geri kalan prüzlerde sanırım vakumla onarılabilir.Boyanın atmaması büyük şans...

büyük geçmiş olsun...onları yapanlar insan değil...

İlgili tüm forumdaşlara teşekkürler. Pek masraf tutmaz zannediyorum bende ama çok sıkıcı bir durum. Arkadaşlarla konuştuk birazda "kimin nezaman ihtiyacı varsa gece gündüz demeden seferber ettiğim aracım bunu haketmiyor, ve bunu yapan her kim ise onun bile acil ihtiyacında kullanabilleceğim aracım bunu gerçekten haketmiyor" dedim. Opelimden önce tipom vardı onu da aynı şekilde tanıdık tanımadık tüm ihtiyaç sahibi için kullanırdım. Çok kişiyi acillere yetiştirdik çok düğün konvoylarına çıktık. Çok bebek taşıdık, kaybolan çocukları bile aradık aracımla. Aileden biri o... Tekrar teşekkürler arkadaşlar, kendimi böyle sıkıntılı bir zamanımda yanlız hissettirmediniz...

Geçmiş olsun, o mahlukatların bir değişik versiyonlarıda benim arabamin üzerine yol haritaları çizmiş durumdalar. taa astarına kadar oymuşlar boyayı her yerinde çizik var pastada kurtarmıyor. Umarım onların arabalarına daha beterini yapan yaratıklar çıkar ve yaptıklarını o zaman anlarlar.

çok geçmiş olsun.keyfe keder deyip görmezlikten gelemessin kafanda mutlaka hep soru işareti olur.fazla bir şey tutmaz içerden düzeltilir sadece ama kendin de yapabilirsin.çekemeynelerin işi bunlar benim de geçenlerde iki kapıyı birden çizmişler ne yapalım allaha havale edelim onları.saygılar.

Geçmiş olsun. park yerindeki bir sorundan mı yapılan yani birisi buraya ben parkediyordum deyip yapmış olabilir. bu nasıl park kaldırıma park etmiş deyip tekmelemiş olabilir. ya da senin yüzünden çıkamıyorum deyip yapmış olabilir.
Bunları bir düşünün belki yapanı bulabilirsiniz.

Geri