Opelimi dövmüşler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chaykesh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun, bir kaportacıya göster,umarım ufak bir mğdahele ile düzeltilebilecek bişeydir.

Geçmiş olsun kardeş, üzücü bir durum. Daha kötüsü olmamış iyiki demekten başka yapacak birşey yok...Ben aracımı genelde temiz kullanırım, hemen yıkatırım bişey olursa. Bir keresinde yine gıcır gıcır park etmiştim bi sokağa. Döndüğümde ne göreyim, ön cama ve ön kaputa birazda tavana tükrük bezi salgılarını boşaltmışlar. Tükrük olduğu bariz belliydi...Tabi hemen ıslak bezle temizleyip yoluma devam ettim.. Bir de yeni evimize ilk taşındığımızda üst komşumuz şöyle demişti;"arabanı fazla temizleme birileri zarar verir, bak bizimkine şunları yaptılar".Ama inadına temiz kullanıyorum, herkes yaptığının karşılığını bir gün mutlaka alır diye düşünüyorum...

gecmiş olsun

geçmiş olsun,
benimde ön sol çamurluğuma yapmışlardı düzelttirdim.
inşaalah bunları yapan mahlukatlarında kaportalarında çizikler ve çökmeler oluşur.

vakumla düzelir büyük ihtimal; boyada sıyrılma yoksa hallolur; fazla tutmaması lazım; boyanın üzerine herhangi bir leke çıkmışsa o da pasta cila ile temizlenir; mühim olan boyanın zedelenmemiş olması; çok geçmiş olsun; allahlarından bulsunlar....

Evet ya arkadaş yazınca hatırladım, göçük üzerine bişey sıkılıyordu ve göçük kendi kendine düzeliyordu. Videosunu da izlemiştim ama sıkılan şey neydi hatırlayamadım. Deodorantlar falan da olabiliyordu sanırım, çünkü burda önemli olan metalin sıcaklığını birden düşürüp birden ısıtarak genleşmesini sağlamaktı...

gecmiş olsun.bazılarının insan oldugunu sölemek biraz zor hakikaten

bu terbiyesizlikten başka bişe olamaz kardeş geçmiş olsun gerçekten durumunu anlayabiliorum içini sıkıo bu durum doğal olarak inş. sorunsuz bi şekilde halledersin

Geri