Opelimi dövmüşler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chaykesh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun arabalarımızı artık evimizin önüne park etmeye bile korkar olduk biz gözümüz gibi bakmaya çalışıyoruz 2-3 tane zibidi geliyor ya lastiklerini indiriyorlar ya yakıyorlar ya da çiziyorlar allah kimsenin başına vermesin insanın içi gidiyor

insan demeye 1000 şahit ister... gerçek hayatta egosunu tatmin edemeyen basit insanların yapmış olduğu bir savunma şekli diye düşünüyorum... TEK ADI BASİTLİK...

geçmiş olsun bunları yapanlar çekemeyenlerin işi arabadan ne isterler bilmiyorum

Ahh bunları yapan birini görsem yolda...Ha benim arabam ha başkasının farketmez bunları yapanları bir görsem meydan dayağı atarım sokakta. Yahu bizler başkasının arabasının yanına parkettiğimizde üzerimizin kirlenmesini göze alıp kapıyı fazla açmadan inip biniyoruz bu gibi seviyesiz insanlarda bile bile zarar veriyor arabalara. Geçmiş olsun diyorum umarım yapan Allahından bulur.

Geçmiş olsun. park yerindeki bir sorundan mı yapılan yani birisi buraya ben parkediyordum deyip yapmış olabilir. bu nasıl park kaldırıma park etmiş deyip tekmelemiş olabilir. ya da senin yüzünden çıkamıyorum deyip yapmış olabilir.
Bunları bir düşünün belki yapanı bulabilirsiniz.

Değil arkadaşım değil. Burası Çorum ve araç trafiği bakımından tenha bir mahalle. Bu sebeblerin hiçbiri değil. Gündüz gözüne baktım, 44 numara erkek ayakkabısı. Arka kapı sacı üzerinin orta yerine orta şerit ayakkabı ortasına gelecek şekilde tekmelenmiş. Saç tahminimden fazla göçmüş. Ne yaparsın, hiç kendini bilenle bilmeyen bir olur mu??

vakumla çekerler bence kapıyı sökmeden tabiki göçükler dediğim gibi ise

Geçmiş olsun.Daha önce benim eski arabanında aynasını kırmaya kalkan bi şahsiyeti yakalayıp kolunu iki yerden kırmış ve aracıma verdiği tüm hasarı fazlasıyla ödetmiştim.Umarım sende bunu yapanı denk getirirsin.Karakola götür diyenler olabilir.Karakolda sizi anlaştırmaya çalışıyorlar.Ben bu herifin kolunuda karakolda kırdım zaten.Tavsite ederim.(Bana acımayana bende acımam) :good: :good: :good:

Geçmiş olsun.Daha önce benim eski arabanında aynasını kırmaya kalkan bi şahsiyeti yakalayıp kolunu iki yerden kırmış ve aracıma verdiği tüm hasarı fazlasıyla ödetmiştim.Umarım sende bunu yapanı denk getirirsin.Karakola götür diyenler olabilir.Karakolda sizi anlaştırmaya çalışıyorlar.Ben bu herifin kolunuda karakolda kırdım zaten.Tavsite ederim.(Bana acımayana bende acımam) :good: :good: :good:

Esfan kardeş dilerim benim opelime musallat olan senin eline düşer:good:

Geri