Opelimi Sattım Şimdi Kararsızım Ne Almalıyım !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZdeArBaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
VECRTA B GT diyorum başkada birşey demiyorum.

vectragt.jpg

Bende Bi ara Vectra Gt lere baktımda zaten pıyasada az temızını bulmakta cok zor ya Yoksa Gt harıka bır arac

2.el bıtane en temızınden astra cdti al rahatla derim.hem ekonomık hemde guzel bı araba model yenılemıs olursun opel oldugu ıcınde yabancılık cekmezsın..

98-99 audi A4 1.8 Turbo + lpg. Hem yakmaz hem iyi kaçar...

2.el bıtane en temızınden astra cdti al rahatla derim.hem ekonomık hemde guzel bı araba model yenılemıs olursun opel oldugu ıcınde yabancılık cekmezsın..

22bin'e sağlam düzgün temiz cdti buabileceğini pek sanmıyorum piyasada

Ama 1.6 astraH 2004 model cıvarı bulunup LPG takviyesiyle iyi sonuc alınabılır..

2001 model opel astra edition 141 binde 18 bine anlaştık pazartesi günü servise gösterip sorun çıkmazsa alıcam inş.

2001 model opel astra edition 141 binde 18 bine anlaştık pazartesi günü servise gösterip sorun çıkmazsa alıcam inş.

hayırlı olsun.astra g den vazçemedin demek..lpg takılıysa fiyat uygun.

önce bi benzin fiyatlarına bak sonra ona göre performans lara bak derim...

hayırlı olsun.astra g den vazçemedin demek..lpg takılıysa fiyat uygun.

teşk. ederim g kasanın sadece edition modelini alırdım oda denk geldi

lpg yok yaza doğru taktırmayı düşünüyorum, motor kuru yakıt görmediği daha iyi aslında, bin lirada ona dersek 19a gelişi olur değişen yok 2 parça boya var denildi

edition kullanan bilir.çok güzel araba.benimde astra g de tek beğendiğim arabaydı.çok şükür sahip oldum.sende keyifle binersin.hb mi ?

Geri