Sımdıden Hayırlı Olsun ins dedıgı gıbı cıkar kusurları daha fazla cıkmaz uzulursunuz oncekı aracınızı kaca satmsıtınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sımdıden Hayırlı Olsun ins dedıgı gıbı cıkar kusurları daha fazla cıkmaz uzulursunuz oncekı aracınızı kaca satmsıtınız
ismail başta performans istediğini söylemişsin ama baştan kendini alıştır diye söylüyorum yanlış anlama 1.6 100 hp bir araba alıyosun ve performans kriterini minimum a indir kardeş.çünki araba kendi platformundaki çoğu arabadan kötü performans olarak.japon grubuna ve küçük motorlu turbo dizellere falan sakın dayılanma,üzülürsün.![]()
Hocam Nie oyle dıyorsunuz kıtmm V-tec felan dayılanmasında ben bır cok kez toyotayla kalktım ayrıca kullandımda 0-100 arası vasat geldı bana dıgerlerının oyle olacagını sanıyorum Almanlara gelınce cok rahat Vw ye dayılanabılır golf4 bora vs vs
![]()
98 model 1.6 toyotayı geçemezsin kardeş sürücüsü andaval değilse tabi.1.4 toyotaları bilmiyorum denemedim geçse bile çok az farkla zor geçer arabayı iyi sıkıştırman lazım.bahsettiğin almanları da geçemezsin.astra 1.3 cdti yle de çok zor yani ordada sürücüye kalır iş.0-100 arası vasat olan araba astra dır kardeş.bu gerçek.kalkış gerçekten verimsiz.
bora değil de golf 4 kullandım hiç dediğin gibi değil.astradan iyi.kardeş tamam iyi kötü gidiyor ama arkadaş performans demiş.sattığı araba 1.4 aldığı 1.6 ve 100hp.ben çok beklentin olmasın derim sadece lütfen çok iyi bi arabaymış gibi yanlış yönlendirme yapma.adam aldıktan sonra hayal kırıklığı yaşamasın.
arkladaşlar 2 gün önce çevre esnaflardan biri aracımın değerinden fiyat verince aracımı sattım, zaten 1.4 16v beğenmiyordum performansı bana hitap etmiyordu, şimdi 18-22 bin lira arası temiz performansı iyi araç istiyorum, sizce alternatiflerim ne olmalı kafam çok karışık, bana yardımcı olun![]()