Opel’in BiTurbo teknolojisi nasıl çalışır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opel’in BiTurbo teknolojisi nasıl çalışır?

joseph33 link' Alıntı:
ben Sinan Ulusoy(Opel Türkiye dış ilişkiler müdürü)'un yalancısıyım o 110 bin dediği için yazdım bir de ilk başta sadese A.S Cosmo geleceğini ama sonradan diğer donanımlarında sipariş üzerine getirilebileceğini anlattı Mobility Channel da.

Ben de size karşı yazmadım. Sadece duyduğum bu :)

Daha 1250 devirde >300Nm tork üretebilen ve boşluk yaşatmayan bir dizel; akıcı yüksek güç ve ekonomi..

114.000 liralık etiketi yüksek ama bu sınıftaki rakipleri de benzer teknoloji/donanımı daha ucuza vermiyorlar.

Tolga CESUR link' Alıntı:
hocam sana zahmet şu astranın lpglisinide getirtirmisin :)

hemen cepten arıyorum greatt

eketen link' Alıntı:
Ben de size karşı yazmadım. Sadece duyduğum bu :)

yok zaten bende öyle düşünmedim ikimizde duyduğumuzu söyledik rasta_occasion

114 bini insignia a vermek = parayi sokaga atmak isterse heryeri donanim olsun donanimlar kapilardan aksin vs bosta olsa bmw 320d varken bunu yapmak mantik disi tuketimdede 2.el dede performanstada bundan daha iyi ayni insignia yi 60000e de alabiliyorsunuz biturbo parasina hatta 2tane alabilirsiniz yapacagi yakit tasarrufunun ne onemi kaldi bastan 2 kati para verince ben o paraya 320d alirim direk yada 1.6t insignia cosmo alorim yanina da astra dizel cosmo alirim tasarruf isteyince astra performans isteyince insginia yi kullanirim 114 bin insigniaya vermek mantik disi

Geri