opelin varsa korkma

Ayrıca İlker, E-5'te 150 km/h hızla gitmek pek tekin bir güvenli bir hareket değildir, kendinize ne kadar güvenirseniz güvenin.

Son olarak da, en kral şoför bile uygun olmayan lastiklerle karın içinde debelenirken, uygun kar lastiklerine sahip en acemi şoför oradan rahatlıkla çıkar. Defalarca gözlemlenmiştir. :)[/quote]

sayn arkadaşım ben de seninle aynı fikirdeyim 150 km hızla heleki şahinle gitmek akıl karı değil ozamanlar insan 18 yasında olunca gözü görmuyor.

lastik konusu çok önemli bende katılıyorum .benim lastikler 5 aylık lastık bahsettiğim araba bmw almanyadan gelmiş belkii lastik belki arkadan itiş faktördur karda kalmasında alçak olduğu içinde karları önune topluyor bunlarıda hesap etmeklazım ama opelde opel yani

ya erkan gözünü seveyim bari sen deme bmw oldu aç kaldın koltukları kemirmeye başlama sonra

yok be guzel kardeşim ne kızacağım allah içimi biliyorya çok param olsa gider yine opel alırım insignıa olsun antara olsun ust segment bi model alırım opel e karşı bi zaaf içimde opel sitesinde olup opele binen ama gözü bmw mersedes te olan arkadaşlarada saygım sonsuz allah gönlunuze göre versin size kaşıkla bana kepçeyle

ben buraya 16 Şubat 2009 tarihinde konuyla ilgili yorum yapmıştım ama bi şekilde silinmiş...anlamadım tekrar yapıyım...
m3'üm olsunda karda yolda kalıyım... m3 dedim yine elim ayağım titredi bak:)

Silverse36m3.jpg

RS4rimsedit.jpg

1403-773946.jpg

Geri