opelin varsa korkma

arkadaşlar ben opel güzel araba demek için konuyu açtım başka niyetim yoktu hani bu şartlarda bmw zorlandı opel yürüdü gitti gerede yolunda daha ne tırlar arabalar yolun kenarına savruldu ama allaha şükür ben gittim hiç bi sorun yaşamadan belki c.tesi sabah 8 de oradan geçen arkadaşlarsa varsa görmüştür

evet bencede bmw karda cıkamadı diye kotu olcak değilya:D
zaten konuda opeli övmek için,yani en azından o anı bizlerle
paylasmak için acılmıs..
belki adamın ehliyeti bile yoktu:D

Muhabbete çok sonradan gireceğim ama.. Asıl el freniyle yokuşlarda kalkış yapan iyi ve aracını seven şofördür. Ben mümkün olduğunca el freniyle kalkmakya çalışıyorum özellikle yokuşlarda, normalini yapamadığım için değil, Opel'in debriyaj balatası pahalı olduğu ve arabamı sevdiğim için.

Ayrıca İlker, E-5'te 150 km/h hızla gitmek pek tekin bir güvenli bir hareket değildir, kendinize ne kadar güvenirseniz güvenin.

Son olarak da, en kral şoför bile uygun olmayan lastiklerle karın içinde debelenirken, uygun kar lastiklerine sahip en acemi şoför oradan rahatlıkla çıkar. Defalarca gözlemlenmiştir. :)

savaş abi ankaraya gelince haber et ya..
Bu seferki Ankara seyahati kısa süreli ve önceden programlı olunca insanın iki ayağı bir pabuca giriyor misali oldu, çoğu akrabamı göremedim bile. O nedenle en geç baharda uzun süreli bir seyahat yapmayı planlıyorum. O zaman görüşelim İbrahim.

Geri