Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2005 yılında çok yakın bir arkadaşımın ricası üzerine gelin arabası oldum ama benim arkadaş kafa yapısı olarak bana uyduğundan hiç problem olmadı...
Öncelikle süsleme istemediler,bu her anlamda iyi oldu.Hem sokak çocuklarının dikkatini çekmedi hem de arabanın sağı solu ile kimse uğraşmadı süs için..
Ayrıca arkadaşın tercih etmesinin bir nedeni de arkalarda yan pardeler olması idi.Yan perdeleri de kapattılar ve o şekilde gittik.Kuaförden alıp otele vs....
Dolayısı ile arkadaşlarımla şehiriçi gezinti yapmaktan bir farkı yoktu, tek fark kostümler farklıydı.
bende 1 defa oldum ama bı daha hayatta yaptırmam, arabanın sol onden sag arkaya attıkları tülden bi zımbırtı var+one takılan cıcek, ruzgardan oynadıkca arabayı cızmıs, allahtan cıla yaptırınca gectı ama damattan aldıgımız harclıgın yarısını gıttık boyacıya verdık, bı daha mı? amman amman.....
1 kere oldu tinerci katili olmaktan son anda kurtuldum, (gerçi 1 tanesi eksilcekti iyi olcaktı ama benim sorumluluklarım var) bir daha asla istemem umarım kıramıcağım biri çıkmaz...