Opeliniz Sizi Kac Kere Uzdu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eeetorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eeetorun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar Opel Hem Sevindirecek Degil Ya, Birazda Bizleri Gicik Eden Durumlarini Konusalim Mesela Cok Oenmli Bir Yere Yetisirken Sizi Yolda Biraktimi Anlatalim Bakalim

ben daha yeni aldığım için henüz üzücü bir olay yaşamadım...
allah korusun.

evet direksiyondan gelen singirdi sesi deli ediyo yaw :(

yazın manavgat antalya arasında bi otobüsü sollamak için çıktım baya kafa kafaya gittik aracım çok yüklü ve lpg olduğu için geri çekilmek zorunda kaldım. bunun haricinde çok şükür hiç üzmedi maşaallah.

şehir dışında biraz deviirsiz gittiğim zaman elektronik arıza lambası yanıyor... servise sordum önemli diil dediler.. bu lamba yandığımda canım çok sıkılıo walla:(

Benim de lpg den dolayı arasıra da olsa arıza lambasının yanması canımı sıkıyo ama o da aracın suçu değil aslında ...

cdti soğuk havalarda zor çalışması

ramazan bayramının ilk günü saat sabah10 civarı çalıştırdım 10 metre gitmeden teklemeyebaşladı.araba dururken devir sıfıra düşüyor ve stop ediyordu.tam anlamıyla berbat bi durumdu.neseki babamın tanıdığı usta varmış adamı aradık dükkanı sağolsun bizim için açtı ve egr valfi değişti .tabi bayramın ilk günü gitmiş oldu:(

bi gün tam istanbula dönmek için yola çıkcağımız sabah aracın aküsü nedensiz boşalmış paralel bağlamayla da düzelememişti we o gn yola çıkamamştık(akü bir gecede ömrünü bitirebilio 70000kmye kadar hiçbir belirti yokken).çok problemli olan sileceği we geçmişte çok başımızı ağrıtan korna sigortası gibi ufak tefek sorunlar hariç bi kez daa yolda bırakcak kadar üzmedi meret...

sfi 250 binde sorun çıkarmadı

93 gl beyin e su gırmış nasıl olduysa selden galıba yolda kaldı daha 100 bın km deydı 97 yılında afyonda yolda bıraktı........... ama beyın değisti tabi kamyonla arabayı ankaraya yollamış babam beyin değişmiş sonra 350 bin km gitti sorun yok

calibra zaten elbebek gulbebek her ay tech 1 ye bağlamalar yenı aku lastık mobil yağ koyduk inşallah problem çıkarmaz silerim kitabımdan haaaaaaaaa:D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri