Opeliniz Sizi Kac Kere Uzdu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eeetorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:D

arkadaşlar benim astradan önce corsam vardı.ondaki problem ronlanti ayarlayıcısındaydı...araba vitesteyken rolantiye düştüğünde küt die stop ediyodu...kaç kere debriyaj verdim arabaya hatırlamıorum...2 defa rolanti ayarlayıcısı değişti ve bana yaklaşık 800 milyona maloldu:(

Sorun Yok

2 sene kadar önce yolda giderken birden stop etti we beni çok üzdü çünkü beyni gitmiş tamirde olmadı kulagına su kaçmış heralde :) beyin değişti we parasal bakımdan baya bi kaydııı açıkcası

nişantaşı trafiğinde debriyaj telinin koptuğunu mu anlatıyım, Etilerin ortasında benzin pompasının bozulduğunu mu anlatayım yoksa tam şehirlerarası yola çıkmak için hazırlık yaptıktan sonra her şey okey iken akünün bitip arabanın çalışmamasını mı (alarm sisteminde ki bi arıza yemiş aküyü) yoksa İst. a gelirken sarj dinamosunun bozulup bolu da yolda kalmamı mı anlatayım..Ahh Gsi AHH!!!!

coldekiadam' Alıntı:
nişantaşı trafiğinde debriyaj telinin koptuğunu mu anlatıyım, Etilerin ortasında benzin pompasının bozulduğunu mu anlatayım yoksa tam şehirlerarası yola çıkmak için hazırlık yaptıktan sonra her şey okey iken akünün bitip arabanın çalışmamasını mı (alarm sisteminde ki bi arıza yemiş aküyü) yoksa İst. a gelirken sarj dinamosunun bozulup bolu da yolda kalmamı mı anlatayım..Ahh Gsi AHH!!!!

:D

bende araba yolda ne guzel gıdıyor derken anıden stop ettı, beyin gıtmıs tabıı benımde yeşiller gıttı baya

marş motoru gitti durduk yerde onu değiştim geçtiğimiz yazda antalyadan gelirken şarj dinamosu gitti ben tabi önemsemedim yola devam ettim akü bitti araba yolda kaldı :D

mantam cuma akşamı park ettim sabah çalışmadı.ateşleme modülü değişti,
omegam da cuma akşamı park ettim sabah çalışmadı benzin pompası değişti.
bu iki olayda evimin önünde oldu yani yolda kalmadım.:)
belki de nazar değiyordur:( :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri