Opel'iniz ve Idealiniz

Platanouse

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Japonya, Almanya, İşviçre, İtalya, Fransa, Amerika...
Günümüzde araba kelimesi neyi ifade ediyor bize?
Sanki "bir zaman Alman arabası'ydı" diyenler Opel'e biniyor gibi.
Belki bindiğimiz aracın değerinin farkında değiliz.
Marka olarak Opel'in bize neler verdiğini tartışalım bu başlık altında.

Walla bana pratiklik ve zaman kazandırıyor bunlara ek olarak kesinlikle güven veriyor onun içinde rahatım anlayacağın...

c'mon umla gezmek bana keyif veriyor içinde kendimi rahat ve güvende hissediyorum

astramı kullanmak gerçekten keyifli ve güvenli ama ileride bir sonraki arabam ne olur belli olmaz

onunla gezdiğim her an bana büyük keyif veriyor adeta bir dost gibi o olmasa kim bilir ne yapardım?*...

bikere araba sağlamlık açısından on numara almanlar parçası ucuz olsun diye arabada plastik kullanmıyo :) + yedek parçaları heryerden herşekilde uygun fiyata bulunabiliyo ... Konforlu ve güvenilir + Dayanıklı motor :) GM
ben 94 model arabada konforu ve huzuru bulabiliyosam bana güvenirliğini hissettiriyosa opeL de iş var abicim :D idealim ise 94 gsi SFI :)

bikere araba sağlamlık açısından on numara almanlar parçası ucuz olsun diye arabada plastik kullanmıyo :) + yedek parçaları heryerden herşekilde uygun fiyata bulunabiliyo ... Konforlu ve güvenilir + Dayanıklı motor :) GM
ben 94 model arabada konforu ve huzuru bulabiliyosam bana güvenirliğini hissettiriyosa opeL de iş var abicim :D idealim ise 94 gsi SFI :)
ARKADAŞIMA katılıyorum.daha güzel ifade edilene kadar en iyisi bu:D

Özellikle ş.arası kullanmaya bayılıyorum ( bir de radar olmasa :) ) rahat,konforlu ve dinamik bir araç :alkis: virajlarda güven veriyor ... :good:

Opelin verdiğni değil benden neler götürdüğünü düşünüyorum. Son nesil arabalarda buna dahildir .Opele has özellik olmadığına açıklık getireyim.
Arabam bana diyorki beni elleme şaşkın olurum.Çok fazlada kurcalarsan rahatsız olur,kafam atarsa bozulurum.
Çok şeyine müdahale edebileceğim halde sevmediğim :hıh: teknolojisinden rahatsız oluyorum. ;) Hobilerimi yok etti diyebilirim.:p

Geri