Opel'iniz ve Idealiniz

Opelin verdiğni değil benden neler götürdüğünü düşünüyorum. Son nesil arabalarda buna dahildir .Opele has özellik olmadığına açıklık getireyim.
Arabam bana diyorki beni elleme şaşkın olurum.Çok fazlada kurcalarsan rahatsız olur,kafam atarsa bozulurum.
Çok şeyine müdahale edebileceğim halde sevmediğim :hıh: teknolojisinden rahatsız oluyorum. ;) Hobilerimi yok etti diyebilirim.:p

:rolleyes::confused::confused::confused: O zaman niye eski model bi araba almadın ki? Daha ucuza hem?

:rolleyes::confused::confused::confused: O zaman niye eski model bi araba almadın ki? Daha ucuza hem?
Güzel bir soru.
Mesajım dan yıgınlığımın algılanması çıkarılmış.Bunu baştan belirteyim ki Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Mesajda yazılanlar genellemedir.Kendini yenilemeyen çağın gerisinde kalır.Kullanmakta olduğum dördüncü arabam.Bundan öncekiler nasıl güncelliğini yitirdiyse. Gelişen teknoloji ile kısa süre sonra buda özelliğini kaybedecek. 17 aydır forumdan edindiğim bilgiler. İlgilendiğim konular ile arkadaşlarımdan özelden edindiğim bilgiler ile geniş bilgi birikimim oldu . Bana ayit olanları arabaya özel akıl defderi yaptım. Nerelere neşekilde müdahale edebileceğimi çok iyi biliyorum.Bilmediğim konu olsa bile eğer onu gözden çıkarmışsam elleyebileceğim konumdaysa sökerim sökerkende çizer numaralandırır aynen takarım . Kurtarırsam kazancım olur. Yok giterse zaten gaybedilecek bir şey yoktur.http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=7055 Bunu uygulayıp uygulayamayacağım lingte örnektir.
Anahtarı gözden çıkardım. sonunda kazanan ben oldum:good:
opel lerin tamir takımları farklı şimdiye kadar onların teminini sağlamaya çalıştım. Bir iki hafta sonra didime gidiyorum. Uzun bir süre forumdanda uzak kalacağım. Bu yaz çok yerini sökeceğim. Elmi yaman beymi yaman görsün.:good:

resmen güven abidesi opelim içinde inanın hiçbirşey olmayacak gibi gidiyorum mükemmel bence hızsa hız yapıyor frense fren karizma zaten kimse laf söyleyemez opele bide binip gezdim mi Allahhhh dünyalar benim oluyor her defasında biraz önce geldim araçtan 2000 devirden sonra uçuruyor beni adeta :D:D:D

uzun ıssız yollara yolda kalma korkusu olmadan çıkabiliyorum,
görüntüsünü seviniyorum
hem de 11 yaşında 140000km de gayet konforlu ve performanslı sürüş yaşayabiliyorum
idealim astra GTC :)

Güzel bir soru.
Mesajım dan yıgınlığımın algılanması çıkarılmış.Bunu baştan belirteyim ki Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Mesajda yazılanlar genellemedir.Kendini yenilemeyen çağın gerisinde kalır.Kullanmakta olduğum dördüncü arabam.Bundan öncekiler nasıl güncelliğini yitirdiyse. Gelişen teknoloji ile kısa süre sonra buda özelliğini kaybedecek. 17 aydır forumdan edindiğim bilgiler. İlgilendiğim konular ile arkadaşlarımdan özelden edindiğim bilgiler ile geniş bilgi birikimim oldu . Bana ayit olanları arabaya özel akıl defderi yaptım. Nerelere neşekilde müdahale edebileceğimi çok iyi biliyorum.Bilmediğim konu olsa bile eğer onu gözden çıkarmışsam elleyebileceğim konumdaysa sökerim sökerkende çizer numaralandırır aynen takarım . Kurtarırsam kazancım olur. Yok giterse zaten gaybedilecek bir şey yoktur.http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=7055 Bunu uygulayıp uygulayamayacağım lingte örnektir.
Anahtarı gözden çıkardım. sonunda kazanan ben oldum:good:
opel lerin tamir takımları farklı şimdiye kadar onların teminini sağlamaya çalıştım. Bir iki hafta sonra didime gidiyorum. Uzun bir süre forumdanda uzak kalacağım. Bu yaz çok yerini sökeceğim. Elmi yaman beymi yaman görsün.:good:

Cevap için teşekkürler merakım gitmiş oldu :)

verdiğin paranın karşılığını en iyi aldığın, içinde kendini güvende hissettiğin, ufak tefek arızaları da olmasa diğer markalara ekmek yedirmeyecek, bide siyah renkli astra h ise yolda kendine baktıran ;) bi marka opel

En bomba tarafı:
Bazen özel günler ya olur ev dolar taşar değil mi? İşte o zaman artan misafirlerimi arabamda ağırlıyorum. Mübarek "Salon" gibi araba :) :kop:

40 senesini devirdi... muanede haylaaa maşşallah çektiriyor... bir 40 sene daha aynen devam :)

idealime gelince ( unutuyordum ) DODGE CHARgER RT 1968-70 arası fena olmazdı :)

Son düzenleme:
Geri