Opel'iniz ve Idealiniz

parasına göre en kalitelisi...

dededen opel hastalığı var bizde.kronik hastalık haline geldi.. opele binmek bana huzur veriyor,güvenli sağlam araba..tasarımını da beğeniyorum..kolay kolay vazgeçmem

opelin fiyatlari diger markalara karsi cok uygun diye aldim.

penim peder 30 kusur seneden beri sirf opel kullaniyor ve ablam 15seneden beri.

ben baska marka görmedim icin 2tane birden aldim :D

evet en önemlisi araca binince duyacağınız güven bu hafta sonu otobanda 180-190 gidiyorken (acil bir işim vardı bu yüzden böyle hız yaptım normalde hıza karşıyım) hiç abartmıyorum orta refüjdeki otları temizleyen işçiler ve galiba onlara ait kamyon yolun sol şeritine park etmişler (bu araba otonda ve sol şeritte :eek: :eek: ) kamyonun herhangi dörtlüsü vb. hiç bir şey yanmıyor nerdeyse 100 metre kala aracın gitmediğini anlayabildim önce bir fren yaptım duramayacağımı anlayınca da hemen sağ şeride geçip kurtardım ne bir savrulma ne bir direksiyon hakimiyet kaybı yaşamadım belki altımda opel olmasaydı şu an yaşamıyor da olabilirdim.
şimdi artık opelimi daha çok seviyorum

aynısı bnmde başıma geldi.. gece 140la ataköy konaklarının orda sahil yolunda aniden önümdeki araç frene asıldı ilerdeki kaza yüzünden.. bende önce freni kökledim baktım durmayacak son sn.de sağa kırdım ve kurtardım.. uyduruk bi araç olsa kesin o hızda sağa kırdıktan sonra bi dha toparlayamaz hatta taklaya bile verirdim.. o yüzden astranın hakkı astraya, n kdr kıl tüy sorunlarda çıkarsa gerektiğinde hayat kurtarıyor.. bi kaç kerede esp.si yoldan çıkmaktan kurtarmıştı bni.. maşallah diyelim:)

Bence Opel'i farklı kılan hiç bir şey yok her bakımda kesin bir problem çıkıyor en son klima kompresörü değiştirdim Bu son Opelim dizel hyundaiyi yakalayamayan araca performanslı da diyemem aracım 1.6 16V Cd bakımlı bir araç
senin araçta bi problem olmadığına emin misin?

Ben Vectrayı güvenliği ön planda tuttuğum için aldım, sonuçtanda memnunum.. Gündelik hayatta pek kullanmaya fırsat bulamıyorum ama çok sevdiğim uzun yol seyehatlerinde hem güvenlik hemde konfor açısından tüm beklentilerimi karşılıyor. Sonuçta bu yolculuklarda yanımda ailemde oluyor ve benim için güvenlik ön planda olmak zorunda.. Basit bir lastik patlamasında bile ıssız yerlerde aile ile ne kadar zorluklar çektiğimi düşününce bakımlı ve güvenilir bir aracın kapının önünde olması bile yeterli benim için (hoş fazla kalmaya başladı kapının önünde ama neyse :D )
Ha ilerde bir yerlerden para çıkarsa bir 535d (mümkünse yeni çıkacak kasasından) , yada bir A6 3,0 TDi s'line da almamak olmaz :)

bir tane kazalı astra gördüm ve o arabanın içinden adam sıyrıklarla cıktığını görünce opele neden güvendiğimi daha iyi anladım kesinlikle güven verio

Biraz önce arkadaşımla konuştum istanbuldan, pazar günü e5'de bir transporter arkadan çarpmış, çarpmanın etkisi ile ıslak yolda sürüklenmişler oldukça ucuz atlatmışlar kazayı..
söylediğine göre emniyet kemerleri takılı olmamasına rağmen araçtaki 3 kişiyede bir şey olmamış, araçtan inip baktığında arka kısmın bitmiş olduğunu görmüş ve inanamamış.. Kullandığı araç 2006 corsa c 1,2 idi araç o kadar deforme olmasına rağmen kendilerine birşey olmadı ise (ki bu emniyet kemerini takmamalarına mazeret olamaz) bu corsa'nın dolayısı ile opelin başarısı bana göre...

arabamı seviyorum 10 senedir seve seve biniyorum bazen cok kızdım ama hala gönül rahatlığıyla binebiliyorum,ama içimdeki alfa askınada engel olamıyorum ..

Geri