parasına göre en kalitelisi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet en önemlisi araca binince duyacağınız güven bu hafta sonu otobanda 180-190 gidiyorken (acil bir işim vardı bu yüzden böyle hız yaptım normalde hıza karşıyım) hiç abartmıyorum orta refüjdeki otları temizleyen işçiler ve galiba onlara ait kamyon yolun sol şeritine park etmişler (bu araba otonda ve sol şeritte ) kamyonun herhangi dörtlüsü vb. hiç bir şey yanmıyor nerdeyse 100 metre kala aracın gitmediğini anlayabildim önce bir fren yaptım duramayacağımı anlayınca da hemen sağ şeride geçip kurtardım ne bir savrulma ne bir direksiyon hakimiyet kaybı yaşamadım belki altımda opel olmasaydı şu an yaşamıyor da olabilirdim.
şimdi artık opelimi daha çok seviyorum
senin araçta bi problem olmadığına emin misin?Bence Opel'i farklı kılan hiç bir şey yok her bakımda kesin bir problem çıkıyor en son klima kompresörü değiştirdim Bu son Opelim dizel hyundaiyi yakalayamayan araca performanslı da diyemem aracım 1.6 16V Cd bakımlı bir araç