opelinizden memnun musunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OSPREY34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

opel aracınızdan memnun musunuz?

• memnunum

Oy: 165 83.3%
  • memnun değilim

Oy: 33 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    198
  • Anket kapatılmış .
selam bende iyiki opel almışım :) niyemi gaz bastığımda yanımda kimse kalmıyor bencede sen ustanı değiştir ve opelimi değiştireyim deme :D opel gibi araç bulamazsın onuda söyleyeyim ::):)

Kardeş aracının sorunsuz olmasını veyada kafanın rahat olmasını istiyorsan arabanı sıfır alacaksın. Benim aracım şimdi sürekli arıza vermaya başladı. Ancak ikinci el aldığım için arabaya bir suç bulamıyorum.
Arızası da olsa tipi yetiyor aracımın.:)
katılıyorum ben arabayı sıfır almıstım ve su anda cok memnunum sorun yok tipi karizması waR:D

ben 2.el aldım bakımını yaptım bir iki masraf ettim şükürler olsun sıkıntım yok arabanın usta iyi oldumtan sonra bir sefer yaptırırsın sonra peryodik bakımlarını yapar binersin

Bir ayda 1500-2000 km yapiyorum. Arabam ile (hala) cok memnunum. Bir bakalim gelecek aylar ne getirir.

arada sırada sorun çıkarıyor ama aslında bu tüm araçlarda olabilecek sorunlar. yani nede olsa insan yapımı bir çuval civatadır:) souçta tanklar bile bozuluyor:kop:

oyüzden arabamdan çok memnunum ve opel kullanmaktan gurur duyuyorum

valla otomatik vitesli tüm araçlar normallerine göre fazla yakıyor zaten. ama manual vitestede diyorsanız sarfiyat çok. ozaman neye göre hangi arbaya göre değerlendirdiğiniz önemli. ben corsaların her modelini kullandım. 2002 gsı dışındaki tüm modelleri gayet tasarruflu araçlar

Geri