Opelinizi Aldiginizda Ilk Once Nereye Gittiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KADIOGLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arkadaşa katılıyorum ve ısrarla yönetimin bu konuda bir cevap vermesini istiyorum. Eğer yönetim bu yazıyla ilgili olarak yaşam koşullarını kötü yönde etkileyecek herhangi bir uygunsuzluk bulacak olursa hepinizden ÖZÜR diliyerek sitedeki üyeliğime hemen son vereceğim. Saygılarımla.....

Yazıyı okudum argo kelimelerden kaçınılmış ama uslup argo. Özür dilemenize gerek yok. Sadece biraz daha dikkat ederek uyum içinde forumda yazışmaya devam edelim.

ben lpg taraftarıyım inanmayacaksınız ama aracı aldım noterden çıktım daha önce bağlantısını yaptığım şirkete giderek lpg montajını yaptırdım

İlk önce eve gelip eşyalarımızı aldık ve bodruma gitmiştik

otogarda bekliyordum sabah bi baktım vectra geldi önümde durdu babammış...
eve vardık uyudum uyandım doğru berbere gittim.

Gedizlerden 2 km uzaktaki shell'e gittim..Işık yanıp sönüyodu..Sonra işe gittim..

opel hastası birinin yanına

direk babamın yanına gittim oda bir opel hastası

babam da ilk caddeye gitmişti tur için, ben de aynen 3tanıdık doluşup caddeye gitmiştim....

opanda dediler 50 km lik benzin var diye ilk işimiz benzinliğe girmek oldu....

tabi orada da klasik espriler yapıldı;" abi arabanın arkası eğri gibi " tabi ben koptum o ara ...hhhöööhhh yaniii.....
:good::good::):)
gezme amaçlı diyorsan muğla tarafına aktık...zafirayla uzun yol süperdi..

bende il benziliğe sonra kurbana ardından Muğlaya gittim.

arabayı öğlen teslim alıp işe gittim.bu arada hiç dikkatinizi çektimi her yetkili satıcının yakınında mutlaka bir yakıt istasyonu var.hastanelerin çevresindeki eczane,çiçekçi gibi.

Geri