Opelinizi Aldiginizda Ilk Once Nereye Gittiniz ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KADIOGLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dedemin ciftligine gittim benzin istasyonu var dedemin bari fuller dedik nasil olsa torunuyuz dedik o zamanlarda sacim uzundu keske gitmez olaydim 2 saat sacim hakkinda konustu sonra torunum burasi arizali olmasaydi senin deponu fullerdim dedi canin sagolsun dede dedik sonra arkasina takildim dedemde 70 yillarin toyotasi vardi sehir ici 40 sehir disi 60 basar sollamakta istemiorum 20 dakikalik eve 1 saate vardik 4. katta oturuor asansor yok dede o kadar paran var diyorum neden asansor yapmadin dedim yoruluyorum dedim sacin uzun diye agirlik yapiyor ve hatta araban seni nasil goturuor bu uzun sacla die igrenc espiri yapti:mad: :mad: :mad:

ilk eve sonra gezinti ailecekkkkkkkk

vaLLa sabah aLdım arabamı kahvaLtı fiLan yapamadım o heycanLa benzinLikten sonra direk yemek yemeye gittim :)

biz aldığımızda arabayı almamıxza vesile olan kişiyle birlikte onların evine gittik

Öle Saatlerinde Noterde parayı verip Teslim Aldım. ALır Almaz İşe Döndüm. Gece 11.30 da işten anca çıkabildim. arabanın zevkinin yaşayamadım ama bindiren tezgahı onarmayı başardık. :D akşam giderken eve bi garipti. sabah kalkıncada işe gelirken farkedebildim arabanın değiştiğini. eski ısuzu pick up gözümde canlandı. hüzünlendim. ne anılarımız geçmişti be onla.

bende önce benzinci sonra ev.sonra 1 hafta garajda yattı araba zaten 650 km de şu an yani pek bi yere gidemedik açıkçası.

arabamı teslim alınca gerçekten ilk işim otobanda hız denemesi olacak
tabiki duyarlı olarak

3 sene önce palioyu ilk aldığımızda bende ilk kuaföre götürmüştüm ondan sonra ailecek dolunup kavağa gitmiştik ahh ahh ne günlerdi=) inşallah corsayı ilk aldığımda ne yaptığımıda buraya yazarım:D

Geri