Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bakımlarını hiç aksatmam eğer olmadık bi zamanda yolda bıraksın en yakın otopazarına çekerim onu biz 86 doğanla 100 bin km yaptık yolda kalmadık opel bırakırsa satarım onu ama başka opel almak için
corsa dan önce doğan slx vardı. 170 000 km de sattım. hiç yolda kalmadım. onu bırak motor kapağı hiç açılmadı. periyodik bakımlar dışında 1 kez debraj balatası ve düzenli olarak triger ve fren balataları değişti. okadar. severdim keratayı
Opel her zaman bana Eski Ford Taunus (1977) yi hatırlatıyor. Yolda giderken hiç sorun olmuyor ama motoru stop ettikten sonra ne olacağını bir tek Allah biliyor.
97 Vectra CD otomatik vardı. Dağa çıktım gecenin birinde, birazda sarhoşum. Akü azdı sabaha kadar oturup müzik falan dinledik, sonra uyuduk. Sabah uyanınca tık yok. Akü bitik. Zaten can çekişiyordu bizde böyle yapınca.. Birilerini aradım, gelip bağladılar öbür arabayla. Sonra basıp gittik.
vectra b GT ile çok
hatırladıklarım
1. marş motoru arızalandı vurdurmak için kalabalık ve yoğun trafikde itmek utanc veriçi
2. direksiyon pompası arızalandı her taraf yağ içinde kalmışdı .
3. blok contası yandı yağ ve su birbirine karışdı arabayı stop ettim bi daha calışmadı .
4. baskı balatanın bilyası arızalandı vitese gecmiyordu.
5. şanzıman dağıldı otobanda saatlerce mahsur kalmışdım
yolda kalmadan yaşadığım arızalar saymakla bitmez.