opelle kaza yaptınız mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet yaptım maalesef 2001 astra edition ım pert oldu! 200 le yoldan çıktım savrulup takla attım ama kaç tane bilmiyorum açıkçası! kemerim bağlıydı ve hiçbir şey olmadan çıktım arabadan ama iki arkadaşım yaralandı. şimdi iyiler allahtan kalıcı bir sorun olmadı! arabanın dışı bitmişti ama içinde neredeyse hiç hasar yoktu tavan çökmedi direkler de gayet iyi durumdaydı! aslında fotoğraf koyucam ama olmuyo boyutu büyük geliyo nasıl küçültülür omu da bilmiyorum.

öncelikle size çok geçmiş olsun hakikaten allahım korumuş sizleri verilmiş sadakanız varmış..

bende 2004 yılında 95 vectra gls aracımla tam evlilik telaşında bodrumda turgutreis gümüşlük yolunda (bilenler varsa ne kadar virajlı olduğunuda bilir) sağa virajda iki tarafında hatası sonucu bir kamyonla sürtüştük benim sol taraf ön tampondan en arkaya kadar komple yırtıldı kapılarda ki çelik borular sayesinde bize hiç birşey olmadı ama arabanın önden en arkaya kadar çamurluk kapılar herşeyi değiştirmek zorunda kaldım. o sırada ben olayın şaşkınlığından yoluma bir süre devam ettim sonra durup arabaya baktım hemen geri döndüm ama ne kamyon vardı ne birşey ama araba yürümeye devam etmişti.en kısa zamanda da fotosunu koyacam buraya..
allah kimsenin başına kaza bela vermesin..
herkese geçmiş olsun..

çok sağolun .umarım kimsenin böyle kötü anıları olmaz .aslında araba daha önce de beni baya idare ettiydi ama insanın başına gelene kadar aklına kötü bişeyin olabileceği gelmiyor.biz demek ki mesajı alamamışız ki böyle bir olay yaşadık. her ne kadar daha dikkatli olsam da bazen yine risk alarak kullandığım oluyor. sanırım bu iş ruhumuza kazınmış ! seviyorum;)

valla büyük gecmiş olsun Allah yardım etmiş de sagsaglim cıkmıssınız aracın içinden

çok sağolun .umarım kimsenin böyle kötü anıları olmaz .aslında araba daha önce de beni baya idare ettiydi ama insanın başına gelene kadar aklına kötü bişeyin olabileceği gelmiyor.biz demek ki mesajı alamamışız ki böyle bir olay yaşadık. her ne kadar daha dikkatli olsam da bazen yine risk alarak kullandığım oluyor. sanırım bu iş ruhumuza kazınmış ! seviyorum;)

inşallah buralara yolun düşerde görüşürüz..

şehir içinde virajı yol ortasındaki çukurun aracın dengesini bozması nedeniyle alamayıp yaklaşık110-130km(tam hatırlayamıyorum ama 2.vites bitmiş 3e geçeli byaa olmuştu)ile yan yan kayıp orta refüje ön tarafı wurup bariyerlere sıyırıp tekrar yola inmiştim.önemli bişi yoktu gerçi onda da çok ucuz atlatmıştım diyebilirim taklaya ramak kaldı gibi bişidi.2gün sonra o yolu asfaltladılar.geriye ilgililere saydıklarım kaldı...

ya 200 le giden bi renault u içinde takla atsaydınız :( opel güven weriyor neyseki :)

bu arada bu kazadan sonra hiç marş bastınızmı bence çalışabilirdi:eek:

araba hurdaya dönmüş çalışsa ne olacakki sag salim kurtulmuş ama poelin airbag larında bi sorunmu var acaba 5 6 kişi yazmış açılmadı diye neden acaba ?

Geri