''opel''siz oto fuarı ( alkışşş )

ya reklam yok ama piyasa satılan arabaları kıyaslarsak opel başı çeker her cadede bir opel görmek mümkün corsa c astra g -f-h vectra b-c modelleri her sokakda var Samsun için konuşuyorum
eski sisteme gelirsek gökhancığım piyasa bi fransız olsun varson 130 bg olsun ne fark eder peugeotların fabrika çıkışı en yüksek motor devri 5000 lerde tork desen oda yok hem 115 bg olan araba hafif olmadığından dolayı 115 bg yapılmıştır yoksa oda1.6 bizimkide 1.6 arada fark yok bi jetta 1.6 105 bg motorla kalkış yapamaz ki motor harcanır üstelik opel turbolu motorlarda üretiyor ama opel türkiye sağolsun benzinli astralarda ancak 1.6 motor seçeneği var yani opelin durumu iyide opel türkiyenin sonu kötü :D

sizlerin görüşlerini bilmem ama bence opelin geleceği sağlam değil... neden biliyor musunuz? yeteri kadar reklam yok, yetişmiş servis elemanı fazla yok, parça verilen servis hizmetine göre pahalı, ve en önemli motorları eski teknoloji.. benm arabam için söylüyorum 2004 105 hp çıkarken volkswagen ve bir çok firma artık 115 e geçmişlerdi.. Şuan o adamlar 1.4 turbo teknolojisini kullanmaya başladılar,fiat bile... siz düşünün gerisini, yanılıyorda olabilirim.

fiatın motorlarını çinli chery üretiyor artık.walla 115 beygire çin motoru olacağına 105 beygir alman motoru olsun razıyım:D ama volkswagen ayrı tabii:D :D

valla çin mi üretire japon mu bilmem ama:)) adam sonuçta turbo üretiyor:) ayrıca ben şuan piyasada opel yok demiyorum fastest kardeşim.. sadece böyle giderse geleceği parlak değil dedim.. ama yinede zaman gösterecek:)

:sorry: Opel bu konularda biraz yabancı kalıyor

ya opel bursa gibi küçük bi yerde stand açsa neolur açmasa ne olur opelin reklama bencede ihtiyacı yok

opelin 1,6 115hp motoru diğer atmosferiklere göre çok başarılı ama dediğinde haklısın vw grouptaki turbolu motorlar daha başarılı.ancak bu durum batmasına neden olmaz.atmosferiklerde toyota 124hp, opel 115hp, ford 125hp bana göre oldukça başarılı motorlar...

Geri