''opel''siz oto fuarı ( alkışşş )

ya opel bursa gibi küçük bi yerde stand açsa neolur açmasa ne olur opelin reklama bencede ihtiyacı yok

bursa için küçük bir şehir demek biraz zor
o zaman opelin türkiye gibi ''küçük'' bir ülkede ne işi var ki?

çin e gitsin satabiliyosa satsın arabalarını
sonra hindistan var endonezya var

bursa nüfusunun 2.5 milyonu geçtiğini kişi başına milli gelirde
4.il olduğunu bilgi olarak vermek isterim.

coca cola-yapı kredi-arçelik-türkcell
bunlar türkiyede en yüksek ciroya sahip ve sektörünün lider firmaları
aynı zaman da en fazla reklam veren firmalar

gerçi onların reklama ihtiyacı yok.işi bilmiyorlar.

selamlar.

Opel yapacağını yapıyo çatır çatır satıyo reklama ne gerek var bilen bilio zaten opeli

reklam her zaman gereklidir bence

selamlar.

ya opel bursa gibi küçük bi yerde stand açsa neolur açmasa ne olur opelin reklama bencede ihtiyacı yok

Ben bu sözden çok alındım , o küçücük Bursa Türkiye otomotiv sektörünün kalbi, Fiat ve Renault'un üretim merkezidir. Ayrıca Opel'in geçen seneki fuarda stand açtığını belirtmekte fayda görüyorum.

Son düzenleme:
bence test sürüşlerini bile kaldırmalı mercedes yaptırıyomu test sürüşü kalite belli alın gidin reklama sürüşe carta curta gerek yok bence iii olmuş:D:D:D

Ben bu sözden çok alındım , o küçücük Bursa Türkiye otomotiv sektörünün kalbi, Fiat ve Renault'un üretim merkezidir. Ayrıca Opel'in geçen seneki fuarda stand açtığını belirtmekte fayda görüyorum.
hiçbirşey belirtmenize gerek yok bursayı çok iyi biliyorum türkiye için stratejik öneminide bazen izmirde bile opel stand açmıyor o bakımdan dedim

hiçbirşey belirtmenize gerek yok bursayı çok iyi biliyorum türkiye için stratejik öneminide bazen izmirde bile opel stand açmıyor o bakımdan dedim

:good:

Her ne kadar bu konuda cevap yazılmış olsa da;
Bursa; Tofaş, Renault,Karsan gibi firmalar ile bunlara destek veren onlarca otomotiv yan sanayi fabrikasını barındıran ve otomotiv sektörünün tartışmasız merkezi olan bir endüstri şehridir.Nufus olarak Türkiyenin 4. Büyük şehridir. O yüzden Bursaya küçük demek pek yakışmamış.Yüksel arkadaşımın kötü niyeti olmadıgını biliyorum, zaten kendisi de açıklama yapmış. Ama bir Bursalı olaraktan bunları yazmak istedim. :)

bu yüzden böyle Fuarların Bursa da açılması çok Normal

Opel stand açmamış ama Porsche ,Cayenne GTS i Türkiyede ilk kez Bu fuarda görücüye çıkardı...

Son düzenleme:
burda vardı ama diğer standlar kadar ilgi çekici değildi :S

Geri