Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldiniz Umut Bey, aracınızın sizin için hayırlı olmasını dilerim...uk1903 link' Alıntı:herkese merhabalar. ben ankaradan umut. 2012 model 1.6 edition aldım 2 ay önce. bu forumun herkese faydalı olacağına inanıyorum.
Sercan link' Alıntı:Hoşgeldiniz Umut Bey, aracınızın sizin için hayırlı olmasını dilerim...
uk1903 link' Alıntı:herkese merhabalar. ben ankaradan umut. 2012 model 1.6 edition aldım 2 ay önce. bu forumun herkese faydalı olacağına inanıyorum.
Umut bey sizi taniyoruz artikMeriva Club link' Alıntı:Herkese merhabalar. Ben istanbul'dan Umut. Sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım. 2011 Meriva 1.4 Turbo aracım var. Astra aracım olmasada aranıza katılmak ve paylaşımlarda bulunmak istedim. Meriva ile ilgili hertürlü sorularınızı cevaplamaya hazırım.
Hoşgeldiniz umut bey aramızaMeriva Club link' Alıntı:Herkese merhabalar. Ben istanbul'dan Umut. Sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım. 2011 Meriva 1.4 Turbo aracım var. Astra aracım olmasada aranıza katılmak ve paylaşımlarda bulunmak istedim. Meriva ile ilgili hertürlü sorularınızı cevaplamaya hazırım.
tekrardan hoşgeldinizMeriva Club link' Alıntı:Herkese merhabalar. Ben istanbul'dan Umut. Sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım. 2011 Meriva 1.4 Turbo aracım var. Astra aracım olmasada aranıza katılmak ve paylaşımlarda bulunmak istedim. Meriva ile ilgili hertürlü sorularınızı cevaplamaya hazırım.
Meriva Club link' Alıntı:Herkese merhabalar. Ben istanbul'dan Umut. Sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım. 2011 Meriva 1.4 Turbo aracım var. Astra aracım olmasada aranıza katılmak ve paylaşımlarda bulunmak istedim. Meriva ile ilgili hertürlü sorularınızı cevaplamaya hazırım.