Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

uk1903 link' Alıntı:
herkese merhabalar. ben ankaradan umut.  2012 model 1.6 edition aldım 2 ay önce. bu forumun herkese faydalı olacağına inanıyorum.

welllcommee

uk1903 link' Alıntı:
herkese merhabalar. ben ankaradan umut.  2012 model 1.6 edition aldım 2 ay önce. bu forumun herkese faydalı olacağına inanıyorum.
welllcommee

Herkese merhaba arkadaşlar,
İsmim Ömür, Ankara'da yaşıyorum Bilgisayar Mühendisiyim.
Birkaç ay içerisinde Astra almayı düşünüyorum, internette araştırma yaparken forumunuzu buldum ve gayet aktif, bilgili kullanıcıların olduğunu görünce hemen kayıt oldum.
Herkese iyi forumlar.

chiv link' Alıntı:
Birkaç ay içerisinde Astra almayı düşünüyorum, internette araştırma yaparken forumunuzu buldum ve gayet aktif, bilgili kullanıcıların olduğunu görünce hemen kayıt oldum.
Herkese iyi forumlar.
welllcommee
Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz yeni Astranıza :)

chiv link' Alıntı:
Herkese iyi forumlar.

En kisa zamanda araciniza kavusmak dilegiyle hosgeldiniz ..

chiv link' Alıntı:
Herkese iyi forumlar.
welllcommee

chiv link' Alıntı:
Herkese iyi forumlar.

Aramıza hoşgeldiniz, dilerim gönlünüzdeki Astra'ya en kısa zamanda kavuşursunuz.

Merhaba ismim Murat, Mali Müşavirim, İstanbul da yaşıyorum. 2004 yılında almış oldugum ve çok sevdiğim Toyota Corolla mı 8 yıl sonunda 52.000 km de satıp , arkadaşlarımın önerisiyle Astra j 1.4 t A/S Sport aldım.Arabamdan memnunum, birkaç sorun yaşamıştım,internetten arastirirken forumunuza rastladım ve aynı sorunlarla diğer arkadaşlarında karşılaştığını ve çözüm önerilerini gördüm.( aracın dur kalk sırasında frenden vızıltı gelmesi, depo doluyken benzinin çalkalanması vb) bayağı faydalı bilgiler edindim,kafamdaki soru işaretleri kalkti.
Forumda emeği geçen ve paylaşımda bulunan herkese teşekkürler,
selamlar,saygılar

astek34 link' Alıntı:
Merhaba ismim Murat, Mali Müşavirim, İstanbul da yaşıyorum. 2004 yılında almış oldugum ve çok sevdiğim Toyota Corolla mı 8 yıl sonunda 52.000 km de satıp , arkadaşlarımın önerisiyle Astra j 1.4 t A/S Sport aldım.Arabamdan memnunum, birkaç sorun yaşamıştım,internetten arastirirken forumunuza rastladım ve aynı sorunlarla diğer arkadaşlarında karşılaştığını ve çözüm önerilerini gördüm.( aracın dur kalk sırasında frenden vızıltı gelmesi, depo doluyken benzinin çalkalanması vb) bayağı faydalı bilgiler edindim,kafamdaki soru işaretleri kalkti.
Forumda emeği geçen ve paylaşımda bulunan herkese teşekkürler,
selamlar,saygılar
welllcommee  murat bey

Hoşgeldiniz, aracınızda karbon kaplama mı var acaba?
Siyah karbon yazıyor çünkü... :)

Geri