Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Sn. Emhasuya,

Hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar...

Sayın Emre bey öncelikle hoşgeldiniz forumumuza

Metro mavi renk çok sık rastlamadığımız bir renk olduğu için ilerleyen vakitlerde
aracınızın birkaç fotoğrafını üye araçları bölümünde görmek isteriz
Saygılarımızla..

metro mavi renk şu an için Astra J kasalarda gelmiyor malesef... :(

Öncelikle teşekkürler. Değerli arkadaşlarım ben aracımı kesinlikle Sonax, Meguiars, Ziebart vb. gibi yerlere sokmuyorum. Aracımda gerek çizik tamiri, gerekse motor, döşeme ve boya koruma gibi uygulamaları kendim yapıyorum. En son Wax uygulamamın üzerinden 4-5 ay gibi bir süre geçtiğinden, bu ay içerisinde tekrar bir uygulama yapmayı planlıyorum. Uygulama boya üzerine hafif hareler olduğundan kil ve glaze uygulaması da içerecek. Sadece havaların biraz düzelmesini ve zamanımın biraz bollaşmasını bekliyorum. Uygulama ile hem arkadaşlarımız için bir örnek oluşur, hem de bu vesile ile aracın fotoğraflarını da eklemiş olurum.

Fakat buradan Sonax, Meguiars, Ziebart vb. gibi yerlere gidilmesini tavsiye etmediğim anlaşılmasın. Kesinlikle bu uygulamaların yapılması olmazsa olmaz ve bu şirketler bu işi profesyonelce yapan yerler. Sadece hiç kimsenin kendi aracıma benim kadar özenli davranmayacağı varsayımıyla ve bu şirketlere verilen bir uygulama parasıyla alınacak malzemelerin araca onlarca kez bakım yapılabileceği gerçeğiyle ayrıca hoşuma gitmesi nedeniyle aracıma kendim bakım yaparım ve çevreme de tavsiye ederim.

Öte yandan Metro Mavi rengin artık gelmemesi çok üzücü, çünkü Metro Mavi renk Metalik Siyah rengin bakımını yapamayan fakat Metalik Siyah rengin albenisini aracın üzerinde görülmesini isteyen birçok kişinin tercihi olabilirdi. Gayet araca yakışan bir renk ve parlak nikel aksamla çok iyi uyum içerisinde duruyor. Nihayetinde bu sınıf ve kalitede bir araçta kataloğun içeriğinin bile renk tercihi için eksik kaldığını düşünen biri olarak üzüldüm.

Tanışma topiğini fazla doldurmamak için yazımı fazla uzatmayayım, İnşallah yakında bolca görüşürüz.

merhabalar
forumu vakit buldukça takip ediyorum.
şu buluşma kısmına da bir türlü yazamamıştım :)

Adım Ahmet. İngiliz Dili & Edebiyatı ve Uluslararası Ticaret Mastır mezunuyum.
2011 1.4 Sport Beyaz Astra sahibiyim.
Yaşım 26. şirketimiz gıda sektöründe faaliyet göstermekte.
Balıkesir'liyim. Galatasaray taraftarıyım. (Bu aralar yüzeysel*)
(*Takımın mevcut durumu belli  aaaa)

herkese iyi forumlar... thnxx

bahadirusta link' Alıntı:
herkese merhaba
istanbul k.çekmecede yaşıyorum inşaat mühendisiyim hala tez aşamasında yüksek lisans yapıyorum

k.çekmece de cennet'te 2 sene kaldım.
hala da yolum düşüyo arasıra.
bir sonraki sefer bu renk bir araç gördüğümde, "bu bahadır usta'nın arabası olmalı" diyeceğim. :)
o kadar da yaygın sayılmaz hala astralar çünkü.

hoşgeldiniz sn turnus
forumda keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle :)

corleone link' Alıntı:
haziran ayında 1.4 T lerden birini almıştım 46.000 TL ye ama artık benzin masrafı can sıkmaya başlayınca arabayı gecen hafta sattım.

kaça sattınız acaba? bi sakıncası yoksa öğrenebilir miyiz?

Arkadaşlar merhabalar. Bir türlü vakit bulamamıştım bu foruma katılabilmek için. Kısmet bugüne imiş. Hakan Bey ellerinize sağlık çok mükemmel bir tasarım olmuş.  3bravvo

Bu arada ben Göksel. Kastamonu'da yaşıyorum. ֖ğretim ֜yesiyim. İmzamdaki aracın sahibiyim.

Merhabalar Göksel Bey
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz :)
Site hakkındaki görüşleriniz için teşekkür ediyorum
kendim ve yönetim ekibimiz adına
Yönetim ekibi olarak Yeni Astra araç sahiplerinin bilgi paylaşımı yapacağı
güzel bir ortam sağlamaya çalışıyoruz

Kazasız Belasız sürüşler diliyorum, keyifli forumlar...

Geri