Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz
Öncelikle teşekkürler. Değerli arkadaşlarım ben aracımı kesinlikle Sonax, Meguiars, Ziebart vb. gibi yerlere sokmuyorum. Aracımda gerek çizik tamiri, gerekse motor, döşeme ve boya koruma gibi uygulamaları kendim yapıyorum. En son Wax uygulamamın üzerinden 4-5 ay gibi bir süre geçtiğinden, bu ay içerisinde tekrar bir uygulama yapmayı planlıyorum. Uygulama boya üzerine hafif hareler olduğundan kil ve glaze uygulaması da içerecek. Sadece havaların biraz düzelmesini ve zamanımın biraz bollaşmasını bekliyorum. Uygulama ile hem arkadaşlarımız için bir örnek oluşur, hem de bu vesile ile aracın fotoğraflarını da eklemiş olurum.
Fakat buradan Sonax, Meguiars, Ziebart vb. gibi yerlere gidilmesini tavsiye etmediğim anlaşılmasın. Kesinlikle bu uygulamaların yapılması olmazsa olmaz ve bu şirketler bu işi profesyonelce yapan yerler. Sadece hiç kimsenin kendi aracıma benim kadar özenli davranmayacağı varsayımıyla ve bu şirketlere verilen bir uygulama parasıyla alınacak malzemelerin araca onlarca kez bakım yapılabileceği gerçeğiyle ayrıca hoşuma gitmesi nedeniyle aracıma kendim bakım yaparım ve çevreme de tavsiye ederim.
Öte yandan Metro Mavi rengin artık gelmemesi çok üzücü, çünkü Metro Mavi renk Metalik Siyah rengin bakımını yapamayan fakat Metalik Siyah rengin albenisini aracın üzerinde görülmesini isteyen birçok kişinin tercihi olabilirdi. Gayet araca yakışan bir renk ve parlak nikel aksamla çok iyi uyum içerisinde duruyor. Nihayetinde bu sınıf ve kalitede bir araçta kataloğun içeriğinin bile renk tercihi için eksik kaldığını düşünen biri olarak üzüldüm.
Tanışma topiğini fazla doldurmamak için yazımı fazla uzatmayayım, İnşallah yakında bolca görüşürüz.