Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

alyslk link' Alıntı:
:)
ist fuarda görmüştüm bu arabayı aynısı ama sporttu
dayanamadım sipariş verdim ama 3 ay bekledim ..beklemek cok berbat bekleyenler bilirler umarım aksilik cıkmaz :)

Fuarda gördüyseniz eğer size Opel yanlışlıkla Astra GTC gönderebilir o zaman. Gönderirse ben bunu istemiyordum demeyin sakın, o da kırmızı :)

Hakan bey lafı ağzımdan aldı gerçekten Sn.alyslk opsiyon tercihi oturmuş :)

Bende bir flexride kullanıcısı olarak Flexride hakkındaki düşüncelerinizi mutluka bizimlede paylaşın.
şimdiden hayırlısı olsun.

saygılar.

hayırlı uğurlu olsun hoşgeldiniz.

güzel dilekleriniz için herkese teşekkürler

aklım fuardaki insignia opc de aslında :P

NewPa1n arkadasımın arabasını diger forumdan beri takip ediorm
flexride açısından benim suan sıkıntım jant :) eger 5 çift kollu gelmezse zorluk cıkartabilirim bayide cünkü 10 kollu sevmiorm ve 2011 modellerde biraz kısıtlama yaptılar opsiyonlarda.bayii de bilmiyor nasıl jant gelecegini muallakta yani ve canımı sıkmıyor degil..sen ne diyorsun dostum NewPa1n ?

alyslk link' Alıntı:
dayanamadım sipariş verdim ama 3 ay bekledim ..beklemek cok berbat bekleyenler bilirler umarım aksilik cıkmaz :)

Size sormak istediğim bir soru var. Ben imzamdaki aracı alırken fiyatının üzerine biraz daha eklesem Insignia alıyordum fakat Insignia bana biraz büyük ve aile arabası gibi geldiği için, compact arabaları sevdiğimden ve Astra J kasa olarak daha yeni olduğu için tercihimi Astra J yönünde kullandım.

Sizin aracın üzerine bu opisyonları ekleyince hatırı sayılır bir meblağ ortaya çıkıyor. Sizin Astra J seçmenizdeki neden nedir, neden Insignia değil?

drwaverunner link' Alıntı:
[quote author=alyslk link=topic=2.msg2578#msg2578 date=1295457929]

Size sormak istediğim bir soru var. Ben imzamdaki aracı alırken fiyatının üzerine biraz daha eklesem Insignia alıyordum fakat Insignia bana biraz büyük ve aile arabası gibi geldiği için, compact arabaları sevdiğimden ve Astra J kasa olarak daha yeni olduğu için tercihimi Astra J yönünde kullandım.

Sizin aracın üzerine bu opisyonları ekleyince hatırı sayılır bir meblağ ortaya çıkıyor. Sizin Astra J seçmenizdeki neden nedir, neden Insignia değil?
[/quote]

şimdi şöyle anlatayım dediginiz dogru..hatrı sayılır meblag ndn insignia degil..

ben aracın full olmasından yanayım herzaman.yani bi aractan o sekilde daha cok keyif alınabilecegini düşünüyorum öncelikle..sonucta bu arac için bu imkan warsa kullanılmalı bence..sonucta ileriyi de düşünmek gerekiyor..3-4 sene sonra 2.eli düşündügünde navi siz arac kalmayacak piyasada? flexride desen sürüş güvenligi ve konfor acısından alınmalı diye düşünüyorum..sunroof lu arac kullanıorm suan da ve alıştıgım için olmasını istedim..deri koltuk ise tercih meselesi extra olsun dedim..diyebilirler ki bukadar aksesuar 2.elde önemi kalmayacak..tartısılır.ama ben kullanacagım için suan benim keyif almam önemli..

compact sınıf araba istedim cünkü sedan araba aile arabası yani daha erken..belki bundan sonra insignia veya mercedes c düşünebilirim.
compact sınıfta da işin membagına,fuara gitmiştim..aklımda bikaç araba wardı alternatif..mesela Giulietta,golf,a3,focus..ama size bütün samimiyetimle söyleyebilirim,hepsine bindim bu aracların,hepsi için fiyat,benzin vb gibi kıyaslamalar yaptım..bence astra bu sınıfta devrim yaratmıs..boş bir golf veya audi almaktansa ki audi kasayı çöpe atacak,full astra cok mantıklı geldiççyeni focus zaten cok ii degil.. Giulietta nın içi son derece başarısız.golf desen aracta hiçbişey yok yani adam sis farını koymayı bırak kapak jant koyuyor araca saka gibi :)

uzattım fazla astra bu sınıfta tektir..

Sn. Alyslk,

Doğru yere gelmişsiniz o zaman  greatt

alyslk link' Alıntı:

flexride açısından benim suan sıkıntım jant :) eger 5 çift kollu gelmezse zorluk cıkartabilirim bayide cünkü 10 kollu sevmiorm ve 2011 modellerde biraz kısıtlama yaptılar opsiyonlarda.bayii de bilmiyor nasıl jant gelecegini muallakta yani ve canımı sıkmıyor degil..sen ne diyorsun dostum NewPa1n ?

Sn.alyslk

Tam olarak hatırlamıyorum ama bundan 2-3 ay önce 18 jantla flexride paketi birbirinden ayrıldı ve 18jant+spor yay ve flexride tek başına opsiyon olarak sunuldu, ben aracımın siparişini verirkende (5 mayıs 2010) bayi hangi jantın geleceğini bilmiyordu, araç geldiğinde (15 Auğustos 2010) gördüm hangi jantların geldiğini ve içim inanılmaz rahatladı.
Tahminimce bu opsiyon ayrımı olmadan siparişi verdiyseniz bu jantlar flexride ile birlikte gelir, ki bu sizin flexride için kaç para ödediğinizden veya ödeyeceğinizden belli olur eğer 3200 civarında bir fiyat ile anlaştıysanız flexride için jantla beraber gelir ama eğer flexride için yanılmıyorsam 2700 gibi bir fiyat verdiyseniz ozaman jantlar normal cosmo'nunkiler gibi gelir.

Buarada Astrayı tercih etmenizdeki yazıya 100% katılıyorum benimkisi ilk bakışta aşk gibi oldu.
Sn. drwaverunnerın dediği gibi doğru yerdesiniz bende ozaman "it's Astra Time" diyorum :)

NewPa1n link' Alıntı:
[quote author=alyslk link=topic=2.msg2588#msg2588 date=1295459107]

Sn.alyslk

Tam olarak hatırlamıyorum ama bundan 2-3 ay önce 18 jantla flexride paketi birbirinden ayrıldı ve 18jant+spor yay ve flexride tek başına opsiyon olarak sunuldu, ben aracımın siparişini verirkende (5 mayıs 2010) bayi hangi jantın geleceğini bilmiyordu, araç geldiğinde (15 Auğustos 2010) gördüm hangi jantların geldiğini ve içim inanılmaz rahatladı.
Tahminimce bu opsiyon ayrımı olmadan siparişi verdiyseniz bu jantlar flexride ile birlikte gelir, ki bu sizin flexride için kaç para ödediğinizden veya ödeyeceğinizden belli olur eğer 3200 civarında bir fiyat ile anlaştıysanız flexride için jantla beraber gelir ama eğer flexride için yanılmıyorsam 2700 gibi bir fiyat verdiyseniz ozaman jantlar normal cosmo'nunkiler gibi gelir.

Buarada Astrayı tercih etmenizdeki yazıya 100% katılıyorum benimkisi ilk bakışta aşk gibi oldu.
Sn. drwaverunnerın dediği gibi doğru yerdesiniz bende ozaman "it's Astra Time" diyorum :)
[/quote]

bakalım gelince biz de görecegiz ama hiç 10 kollu flexride arabaya rastlamadım :)

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Emre. Bulunduğum yer İstanbul. 2010 Metro Mavi renk Astra J sahibiyim. Kamu sektöründe çalışmaktayım.

Geri