Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Sn trk, umarim araciniza beklediginizden once kavusursunuz eminim beklemek cok zor geliyordur :)

Sn dynamics siz 1.4 turbo + navi icin hangi fiyatta anlastiniz?

MrMurat link' Alıntı:
Sn trk, umarim araciniza beklediginizden once kavusursunuz eminim beklemek cok zor geliyordur :)

Sn dynamics siz 1.4 turbo + navi icin hangi fiyatta anlastiniz?

Pm attım.

Her ne kadar birkaç mesaj atmış olsamda henüz kendimi tanıtmamıştım arkadaşlar.

Ben Kütahya'dan Umut aracı Uşak bayisinden aldım... Henüz elime geçmedi Mart başında gelecek dediler. Beklemek inanılmaz zor..

Yaş 31, evliyim arkadaşlar :D.... İnşaat Yk. Mh.'iyim Dr'a yapıyorum Osmangazi Ünv.'sinde.....İmzadaki araç gelecek arkadaşlar.

Sn. Warlardores,

Hoş geldiniz. Doktora teziniz umarım tez biter :)

PhD: Permanent Head Damage :)

hocam Allah yardımcın olsun. Allah kurtarsın..... askerlik nasıl bir surec bilirsiniz.... hergunune saydırırsınız..... hergunu zordur....   battle_Teroriste ama su doktora olayı, hayattaki en zor sureclerden birisidir ..... insallah en kısa surede unvanınıza kavusursunuz.... ben de akademisyenim ve bu surecte sacımı doktum.... psikolojim bozulmaya baslamıstı  walll. Hayırlı teskereler cooll

ben de yazıyım bari,
PhD: in another word Mother F**king Issue(ozur dilenerekten :)))

trk_187 link' Alıntı:
hocam Allah yardımcın olsun. Allah kurtarsın..... askerlik nasıl bir surec bilirsiniz.... hergunune saydırırsınız..... hergunu zordur....   battle_Teroriste ama su doktora olayı, hayattaki en zor sureclerden birisidir ..... insallah en kısa surede unvanınıza kavusursunuz.... ben de akademisyenim ve bu surecte sacımı doktum.... psikolojim bozulmaya baslamıstı  walll. Hayırlı teskereler cooll

Dediğiniz zor hele evli olunca :D.. gerçi eşim bana son derece yardımcıdır. tabiki ben de ona. yemek yapmayı çok severim...  Bu sene çocukta düşünüyoruz. Bakalım nasıl bitecek :D. Ama hayatımdan memnunum... bize ait İlk arabamamız olacak 3 senede. Hacı bekler gibi bekliyoruz. :D

drwaverunner link' Alıntı:
Sn. Warlardores,

Hoş geldiniz. Doktora teziniz umarım tez biter :)

PhD: Permanent Head Damage :)

O kadar kötü mü yaw.... greatt :D

PhD. Vay anasını beklemek ne kadar zormuş :D

Merhaba ben mehmet 32 yaşındayım. Asistan doktorum. evliyim. 2 ay önce yeni astramı aldım 1.3 ecoflex + chip tuning.  hayattaki en büyük hobim otomotivdir. hatta eşim sen yanlış meslek seçmişsin şoför olsaydın diyor :)

Geri