Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Hoşgeldiniz Mehmet Bey.

Sanırım çoğumuz eşlerimizden aynı şeyi duyduk, bana en son "arabada yatmadığın kaldı" demişti :)
Mehmet bey aracnızla keyifli ve kazasız sürüşler diliyorum umarım forumumuzda iyi vakit geçirisiniz.

benim hanım da su sıralar, kendisini korkuttuğumu soylemeye basladı....  002tuhaff  takmısım yeni astraya...

Hoşgeldiniz Mehmet Bey...

aramıza hoşgeldiniz Mehmet bey..

doktormehmet link' Alıntı:
Merhaba ben mehmet 32 yaşındayım. Asistan doktorum. evliyim. 2 ay önce yeni astramı aldım 1.3 ecoflex + chip tuning.  hayattaki en büyük hobim otomotivdir. hatta eşim sen yanlış meslek seçmişsin şoför olsaydın diyor :)

Sn. Doktormehmet,

Hoş geldiniz foruma. Kazasız, belasız sürüşler ve keyifli paylaşımlar...

bende uzun zamandır aranızdayım bu güne kadar mesaj yazmamıştım ve bu bölümde kendimi tanıtmam için uyarı almamıştım :):):):P neyse uzatmaya gerek yok....  kırşehirden murat ben 27 yaşındayım hatay mustafa kemal üniversitesi mezunuyum.....................  daha fazla uzatıp sizi sıkmaya gerek yok bu arada astra 1.3 cosmo beyaz + navi almayı düşünüyorum. hatta forumdan zafer beyle bikaç kez görüştük. stokları belli olunca kendisi bana bildirecek.bu arada dün opel türkiyeden arandım dizel araçlar mart sonu nisan başında gelecek denildi. yani daha önce gelme ihtimali hiç mi yok dedim yok dediler. neyse simdiye kadar bekledik az daha bekleriz artık... herkese iyi forumlar...

Sn. Lulati,

Hoş geldiniz.

Keyifli forumlar.

murat bey merhaba hoşgeldiniz... ben de Kırehirliyim. Aşıkpaşalıyım. istanbul beylikdüzünde yaşıyorum....

Hoşgeldiniz sn.lulati

bol paylaşımlı forum dilerim umarım en kısa sürede aracınıza kavuşurusnuz, bide biz forum sakinleri bayılırız uzun yazılara, herkezin yazdığını büyük bir keyifle okuyoruz :)

saygılar

mehmet bey bu arada hekim misiniz? yoksa üniversitede kürsüde mi asistansınız?

Geri