Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Herkese merhabalar,
İsmim  Taki ֖ztürk 26 yaşındayım istanbulda yaşıyorum. Makine mühendisiyim. Umudumu yitirmiş bir şekilde forum sitelerinde aracım ile ilgili yaşadığım sıkıntılara çözüm ararken, sizlerle karşılaştım. Bilgi paylaşımı sağlayarak birbirimize yardımcı olacağımızı ümit ediyorum, siteyi kuranların katkıda bulunanların emeğine sağlık.

Sn. Takiozturk,

Foruma hoş geldiniz.

Aracınız ile ilgili sorunları aşağıdaki linkte bizimle paylaşabilirsiniz. Eğer yaşayıp da çözüm bulmuşsak sizinle paylaşırız tabiki de.

Açıkçası bu kadar umudunuzu yitirmenize neden olan sıkıntılar ne merak ettim :)

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=180.0

Hoşgeldiniz Öztürk bey

Forumumuzda nerdeyse Astra j de yaşanabilinecek bütün arızların cevabı mevcut, gözümüzden kaçan bir sorunun olmadığını düşünüyorum, kimisinin çözümü var kimisinin çözümü daha bulunamadı.
Şimdiden size bol paylaşımlı ve keyifli bir forum dilerim.

saygılar.

Sn. Takiozturk,

Foruma hoş geldiniz.

Umarım forumumuzda aradığınız cevapları bulursunuz.Keyifli ve bol paylaşımlı forumlar.

Hoşgeldiniz sn Taki Bey

"Bana böyle cevaplar yazdırmayın yaaa  Dayanamıyorum taraflı yazıyorum sonra"

Aslında hepimiz taraflıyız.Aynı taraflı :D

Dışarıdan biri, yani astrası olmayan birinin gözüyle bakıldığında yazdıklarım subjektif olarak değerlendirilebilecektir belki ama yine de söylemek isterim ki;
KASİSLERDEN GEևMEDİğİMDE YA DA Y֜KSEK HIZLARDA SEYRETMEDİğİMDE,

şu an yine bir araç alacak olsam yine, yeniden,astra j yi seçerdim, hala bir .......... yanından geçerken, aracımla kıyaslıyorum ister istemez, elbette kullanmadığımdan diğerlerinin sürüş konforu vb. hakkında birşey söylersem yalan olur, ancak benim gibi olabildiğince yaşama bir mimarın bakış açısıyla bakmaya çalışan biri olarak (asla meslek şovenizmi yapmak istemem ancak hatırlatmak isterim ki mühendislik alanındaki tüm meslekler, kısaca "mühendislik" olarak kategorize edilirken yalnızca mimarlık, bu grubun dışında tutulur ve bu nedenle de "mimar ve mühendisler" denir, yine tüm mühendislik meslekleri içerisinde yalnızca bizimkinin üretim çıktısı, müelliflik hakkına sahip olabilmektedir,tıpkı sanatçılarda olduğu gibi dancee) aracımızla kıyaslanan diğer araçlara bakıyorumda, yok, asla bizim aracımız kadar "zıpkın duruşlu, mermi gibi, göz alıcı" bir araç değil diğerleri, "C" sınıfında olmasına karşın yüksek bir sürüş keyfi ve güven hissi veriyor insana, neredeyse tüm teknolojik zımbırtılar mevcut , içinde olmaktan keyif alıyor insan..Daha ne istenirki bir araçtan? Teşekkürler opel, tüm yetkili servislerine "rağmen" teşekkürler..

NOT : Tatlı bir çekişme tarzında olmasına karşın, her türlü meslek, memleket vb. türde yapılan karşılaştırmalar, zamanla tatsız bir hale gelebildiğinden mesleğimle ilgili olarak bundan sonra başkaca birşey yazmayacağım. İnsanın yaşamını sürdürebilmesi ve insanca yaşayabilmesi için gerekli olan her türlü meslek saygıya ve takdire şayan..Bizim yaptığımız yalnızca  latife ...

sayın alahan1963 bende konuyla ilgili yorum yaptığımdan yazmak istedim tabiki bütün mesleklere saygımız var özellikle her ortamda beraber çalıştığımız mimar dostlarımıza siz olmasanız biz ne yapardık değilmi ama  :D
not: konuyla alakası yok ama belirtmeden edemedim bu arada statik proje müellifliğinde de dediğiniz gibi haklar ilk çizenindir onun rızası olmadan başkası üstüne statik proje çizemez sizden sonra bizde sahip çıkmaya başladık üretimlerimize :)

merhabalar ben Esad.. galiba forumdaki en genç üyelerden biriyim. 22 yaşındayım marmara üniversitesi hukuk fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim fakat 2.5 yıldır bir hukuk bürosunda çalışmaktaym.. istanbul kadıköyde yaşıyorum.. imzamdaki aracın siparişini babamın büyük katkıları ve kendi birikimimle 1 şubatta istanbul ERPAŞ tan sipariş verdim ve artık birçoğunuzun tahmin edebileceği gibi heyecanlı bir bekleyiş dönemindeyim.. herkese kazasız sürüşler ve iyi forumlar dilerim..

saygılar..

Hoşgeldiniz Esad Bey
Umarım heyecanlı bekleyişiniz kısa sürede sona erer ve
aracınıza kavuşursunuz :)

Hoşbulduk Hakan Bey,

1 haftada 4 kez falan aramışımdır bayiyi :) nasıl geçicek bilmiyorum. Zam haberi geldi bu gün ama yinede heyecanı mı kaybetmedim, astraya binmek için tüm fedakarlıkları yaptım desem yeridir.

Geri