Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz
"Bana böyle cevaplar yazdırmayın yaaa Dayanamıyorum taraflı yazıyorum sonra"
Aslında hepimiz taraflıyız.Aynı taraflı
Dışarıdan biri, yani astrası olmayan birinin gözüyle bakıldığında yazdıklarım subjektif olarak değerlendirilebilecektir belki ama yine de söylemek isterim ki;
KASİSLERDEN GEÖMEDİğİMDE YA DA YÖKSEK HIZLARDA SEYRETMEDİğİMDE,
şu an yine bir araç alacak olsam yine, yeniden,astra j yi seçerdim, hala bir .......... yanından geçerken, aracımla kıyaslıyorum ister istemez, elbette kullanmadığımdan diğerlerinin sürüş konforu vb. hakkında birşey söylersem yalan olur, ancak benim gibi olabildiğince yaşama bir mimarın bakış açısıyla bakmaya çalışan biri olarak (asla meslek şovenizmi yapmak istemem ancak hatırlatmak isterim ki mühendislik alanındaki tüm meslekler, kısaca "mühendislik" olarak kategorize edilirken yalnızca mimarlık, bu grubun dışında tutulur ve bu nedenle de "mimar ve mühendisler" denir, yine tüm mühendislik meslekleri içerisinde yalnızca bizimkinin üretim çıktısı, müelliflik hakkına sahip olabilmektedir,tıpkı sanatçılarda olduğu gibi dancee) aracımızla kıyaslanan diğer araçlara bakıyorumda, yok, asla bizim aracımız kadar "zıpkın duruşlu, mermi gibi, göz alıcı" bir araç değil diğerleri, "C" sınıfında olmasına karşın yüksek bir sürüş keyfi ve güven hissi veriyor insana, neredeyse tüm teknolojik zımbırtılar mevcut , içinde olmaktan keyif alıyor insan..Daha ne istenirki bir araçtan? Teşekkürler opel, tüm yetkili servislerine "rağmen" teşekkürler..
NOT : Tatlı bir çekişme tarzında olmasına karşın, her türlü meslek, memleket vb. türde yapılan karşılaştırmalar, zamanla tatsız bir hale gelebildiğinden mesleğimle ilgili olarak bundan sonra başkaca birşey yazmayacağım. İnsanın yaşamını sürdürebilmesi ve insanca yaşayabilmesi için gerekli olan her türlü meslek saygıya ve takdire şayan..Bizim yaptığımız yalnızca latife ...