D
deathburn
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz
Sn.yaramaz06 forumumuza tekrar hoşgeldiniz,umarım keyif alırsınız
Sn.yaramaz06 forumumuza tekrar hoşgeldiniz,umarım keyif alırsınız

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoş geldiniz oktay bey, aracı aynı tarihte aynı bayiden alacağımız yetmiyormuş gibi bir de komşu çıktık, ben de etlikte oturuyorumyaramaz06 link' Alıntı:ben oktay şenay 32 yaşındayım ankara etlikte oturuyorum evliyim ve 2 aylık bir oğlum var .ostimde medikal bir firmada üretim müdürlüğü yapıyorum.
astra j alma adayıyım inşallah bu ayın 23 gibi gelecek araba.şunuda atlamdan geçemeyeceğim formda emeği geçen herkese teşekkürler emeğinize sağlık arkadaşlar.
hoş geldiniz oktay bey, aracı aynı tarihte aynı bayiden alacağımız yetmiyormuş gibi bir de komşu çıktık, ben de etlikte oturuyorumhllb link' Alıntı:[quote author=yaramaz06 link=topic=2.msg15830#msg15830 date=1300189316]
ben oktay şenay 32 yaşındayım ankara etlikte oturuyorum evliyim ve 2 aylık bir oğlum var .ostimde medikal bir firmada üretim müdürlüğü yapıyorum.
astra j alma adayıyım inşallah bu ayın 23 gibi gelecek araba.şunuda atlamdan geçemeyeceğim formda emeği geçen herkese teşekkürler emeğinize sağlık arkadaşlar.