Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoşgeldiniz sn.kadircalkadircal link' Alıntı:herkese iyi akşamlar iyi forumlar dilerim.
ben de 10 gün önce 1.4 140 hp cosmo active select aldım
araçta başka donanım yok. sunroof ve navigasyon çok istemiştim ama ellerinde sadece bu vardı. ben de olsun dedim astra olsun da gerisi teferruat dedim ve aldım iyiki de almışım gerçekten çok memnumun...
hoş geldiniz ,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.ag_tasarim link' Alıntı:istanbulda yaşıyorum evliyim çalışıyorum,biran önce tecrübeli bir şöför olmak için can atıyorum.. steeringwheelşanslı görüyorum kendimi opel gibi bir arabada araba kullanmayı öğreneceğim)tabi araba nekadar şanslı bilemiyorum 011zaa
çok ama çok güzel bir araba kasasına bayılıyoruuumm dancee
içi ayrı dışı ayrı güzel... special_prayerarabada bilmediğimiz tonla şey var...zamanla hepsini keyfine vararak öğreneceğiz..ama siyah olmasının dezavantajı şimdiden belli..özellikle kapılardan kir akıyor...uyyyyyy olsun silerim ben onu...
special_Partyman
sana hayırlı olsun ALLAH kazabela vermesin arabayada bu zor günleri için sabır ve metanet diliyorumag_tasarim link' Alıntı:istanbulda yaşıyorum evliyim çalışıyorum,biran önce tecrübeli bir şöför olmak için can atıyorum.. steeringwheelşanslı görüyorum kendimi opel gibi bir arabada araba kullanmayı öğreneceğim)tabi araba nekadar şanslı bilemiyorum 011zaa
çok ama çok güzel bir araba kasasına bayılıyoruuumm dancee
içi ayrı dışı ayrı güzel... special_prayerarabada bilmediğimiz tonla şey var...zamanla hepsini keyfine vararak öğreneceğiz..ama siyah olmasının dezavantajı şimdiden belli..özellikle kapılardan kir akıyor...uyyyyyy olsun silerim ben onu...
special_Partyman