Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz
byee öncelikle herkeze merhaba.... 27 yaşındayım. Ankarada yaşıyorum. Arabalardan pek fazla anlayan biri değilim, bu forum bana bir çok konuda yaralı bilgiler sağladı... Bilgi paylaşan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim... ilk defa araba kullanıyorum steeringwheel 2004ten beri ehliyetim var ama araba alıp direksiyona geçmek bu sene nasip oldu... kim demiş acemi sıfır arabaya binmesin diye
şuan otomatik vitesin nimetlerinden yaralanıyorum... Ankarada geyet rahat bi şekilde kullanıyorum (nazar değmesin general_Pray ) acıkcası hiç acemilik çekmedim... umarım 2 gün sonra bu laflarımı yutmak zorunda kalmam general_Pray 2. el araç ararken şans eseri bu forumu gördüm araştırmalarım ve burda yazılanlar, fotoğraflar falan derken aşık oldum astraya ve opan ankaradaki o ilk karşılaşmadan sonra.... işte aradığım araba dedim... biraz sınırları zorlayıp kızımı aldım
babamda 2011 vw passat 1.4 Tiptr. DSG Highline var ama sürekli benim arabaya sulanıyo
buda çok hoşuma gidiyor.... aradaki fark hele o aracın highline olması nedeni ile çok büyük ama babam benim arabadan inmiyo...
genç bi yapısı olması hoşuna gitti sanırım...
byee öncelikle herkeze merhaba.... 27 yaşındayım. Ankarada yaşıyorum. Arabalardan pek fazla anlayan biri değilim, bu forum bana bir çok konuda yaralı bilgiler sağladı... Bilgi paylaşan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim... ilk defa araba kullanıyorum steeringwheel 2004ten beri ehliyetim var ama araba alıp direksiyona geçmek bu sene nasip oldu... kim demiş acemi sıfır arabaya binmesin diye