Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Selamlar arkadaslar, ben Emre. Astra J 1.4T 140hp Sport Siyah kullanicisiyim. nisan ayinda almistim arabami. foruma uyeydim ama ancak yeni yeni basladim ama artik bol bol yazarim :) izmir de yasiyorum. ilkbahar ve yazinda haftasonu kusadasi hafta ici izmirde yasiyorum. isim dis ticaret, herkese iyi forumlar.

dipp link' Alıntı:
Selamlar arkadaslar, ben Emre. Astra J 1.4T 140hp Sport Siyah kullanicisiyim. nisan ayinda almistim arabami. foruma uyeydim ama ancak yeni yeni basladim ama artik bol bol yazarim :) izmir de yasiyorum. ilkbahar ve yazinda haftasonu kusadasi hafta ici izmirde yasiyorum. isim dis ticaret, herkese iyi forumlar.
Hoşgeldiniz aramıza Emre bey

dipp link' Alıntı:

Hoşgeldiniz Emre bey... Eh hemşeri sayılırız o halde :) Keyifli forumlar..

Hoşgeldinz Emre Bey.

slmlar bende yeni üye oldum astra j 1.3 cdti almayı düşünyorum ama performansı hakkında süphelerim beni ayrıntılı bilgi verip aydınlatırsanız sevinirim adım rıza

Merhaba arkadaslar ben Mesut imzamda ki arac ile aranıza  yeni katıldım.

drmesut38 link' Alıntı:
Merhaba arkadaslar ben Mesut imzamda ki arac ile aranıza  yeni katıldım.

Aracınız hayırlı olsun, foruma hoşgeldiniz...

slmlar astra j 1.3 cdti cosmo siyah navigasyon sunroof yok boya koruma içinde 56.500 fiyat verdiler sizce nasıl

justy link' Alıntı:
slmlar astra j 1.3 cdti cosmo siyah navigasyon sunroof yok boya koruma içinde 56.500 fiyat verdiler sizce nasıl

Fiyat listesinde şu anda görünen rakam 60.700 TL buna göre verilen fiyat iyi gibi geldi bana. Tabi son dönemde araç alan arkadaşlar size daha yardımcı olacaklardır eminim.

Arkadaşlar selam,
Aracımı Eylül'de aldım. Sanırım pek fazla Tourer'cı yok forumda. Foruma katılımcı olmaya çalışacağım. Sohbetiniz bol olsun...

Geri