Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

BurakyNk link' Alıntı:
Selamın Aleyküm Forma Bugün ֜ye oldum Opel Astra 1.4 Turbo Sport Kırmızı Sipariş ettim tabi daha araba gelmedi :)) Bu Ay Sonunda Kadar Teslim Alıcam İnşallah .. Burada Güzel Eglenceli vakit geçirmek dileğiyle ..

welllcommee

Keyifli forumlar

Aracınız şimdiden hayırlı olsun

Kırmızı  045thumbsup

BurakyNk link' Alıntı:
49.000 Stil Paketi Dahil bide deri döşme ek olarakda iç aydınlatma hediye edildi.

deri döşeme ergonomik spor deri koltuk mu eğer öyleyse fiyat süper  045thumbsup

Hoşbuldum sagolun :)

Herkese selamlar,
Foruma buyuk bır heyecanla uye oldum, yaklasık 2 hafta once opel astra 1.4 turbo 140 hp beyaz flexride+sunroof+cyclone siparisini verdim.yaklasık 1,5 ay daha beklemek zorundayım artık 1.5 sene beklemıs kadar olurum gunler gecmek bılmıyor :(
Allah kımseye kaza bela vermesın, herkese keyıflı surusler dilegiyle..

aytaccs link' Alıntı:
Herkese selamlar,
Foruma buyuk bır heyecanla uye oldum, yaklasık 2 hafta once opel astra 1.4 turbo 140 hp beyaz flexride+sunroof+cyclone siparisini verdim.yaklasık 1,5 ay daha beklemek zorundayım artık 1.5 sene beklemıs kadar olurum gunler gecmek bılmıyor :(

welllcommee

Aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Beklemesi zor ama gelince beklediğiniz her ana değecek. ((:

aytaccs link' Alıntı:
Herkese selamlar,

Forumumuza  welllcommee

Bana 10 gün bir sene gibi gelmişti, önünüzdeki 1 buçuk ay çok zor geçecek ama aracınıza kavuştuğunuzda hepsine değecek.  :)

GNSpower link' Alıntı:
welllcommee

Aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Beklemesi zor ama gelince beklediğiniz her ana değecek. ((:

Tesekkur ederım guzel dıleklerınız ıcın.Gercekteb cok zor olucak beklemesı insallah dedıgınız gıbı gelınce bekledıgım gunlerın acısını cıkarıcam ;D

MeRt link' Alıntı:
Forumumuza  welllcommee

Bana 10 gün bir sene gibi gelmişti, önünüzdeki 1 buçuk ay çok zor geçecek ama aracınıza kavuştuğunuzda hepsine değecek.  :)

Tesekkur ederım hosbulduk insallah beklıyorum sabırsızlıkla=)

aytaccs link' Alıntı:
Herkese selamlar,
welllcommee

Aracınız şimdiden hayırlı olsun

Geri