Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

Arkadaşlar merhaba, ben Ankara'dan Mustafa,

Formunuzu aracımla ilgili bilgi edinmek için başka bir forumda bahsi geçtiği için buldum ve iyikide bulmuşum :) Aracım Astra 1.4 T. Sport Sunroof Beyaz 2011, değerli paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim...

Saygılarımla...

alp___ link' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba, ben Ankara'dan Mustafa,
Formunuzu aracımla ilgili bilgi edinmek için başka bir forumda bahsi geçtiği için buldum ve iyikide bulmuşum :) Aracım Astra 1.4 T. Sport Sunroof Beyaz 2011, değerli paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim...
Saygılarımla...
Hoşgeldiniz aramıza Astra J üzerine kurulmuş en güzel ve en önemlisi
saygıyı bozmayan üyelerden oluşan bir yere geldiğinize emin olabilirsiz
keyifli forumlar dilerim

arkadaslar merhaba forumda yenıyım 1.3 sport power kırmızı astram gelıyoo .. yannlız bı sorum olcak Plakalarda Serı ne olursa onu verıcegız dedıler degısıklık ıcın ne yapmam gerekıyoo Degıstırebılırmıyım =?

sedat Srkya link' Alıntı:
arkadaslar merhaba forumda yenıyım 1.3 sport power kırmızı astram gelıyoo .. yannlız bı sorum olcak Plakalarda Serı ne olursa onu verıcegız dedıler degısıklık ıcın ne yapmam gerekıyoo Degıstırebılırmıyım =?
hoşgeldiniz
kaldığınız semtin serisine göre çıkıyor plaka
ama bağış yaparsanız veya tanıdığınız var ise sizin istediğiniz plakalar içerisinde
uygun olanı alabiliyorsunuz 200- 1000 tl ye kadar çıkabiliyor bu bağış :)
sitemizde bu şekilde kendi ismine uygun ve çok da güzel plakalar dek getiren arkadaşlarımız
mevcut daha detaylı bilgi vereceklerdir mutlaka

merhaba,

siyah renk 2011 astra j 1.6T sport active select arac sahibiyim. istanbul'da oturuyorum.

forum u bir problemle ilgili bilgi almaya calisirken kesfettim, gercekten cok yararli.

herkese selam,

eses13 link' Alıntı:
merhaba,

siyah renk 2011 astra j 1.6T sport active select arac sahibiyim. istanbul'da oturuyorum.

forum u bir problemle ilgili bilgi almaya calisirken kesfettim, gercekten cok yararli.

herkese selam,

thnxx

Aramıza hoş geldiniz.

Keyifli forumlar.  :)

eses13 link' Alıntı:
merhaba,
herkese selam,

welllcommee

eses13 link' Alıntı:
merhaba,

herkese selam,
welllcommee
Kazasız belasız sürüşler. okkk

eses13 link' Alıntı:
merhaba,

herkese selam,

welllcommee

Keyifli forumlar

Geri