Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

düzeltme avrupa yakası yazdım yanlış anlaşılmasın ikametim istanbulun heryeri

gokhan link' Alıntı:
kan gurubuyla alakalı       arh pozıtıf istanbul avrupa yakası 24 saat tel im acık allah aratmasın ama kan verırım

Kan grubu listemize hemen ekliyorum sizi de. Duyarlılığınız için teşekkür ederim.  14alkiss

Bilgilerinizi aldım ama mesajınızdan tel. numaranızı sildim, ziyaretçilerde mesajları görebildiği için rahatsız edilme durumunuz olabilir.  :)

Bilginiz olsun.  :)

ılk tesekkurumu aldım bendende tesekkurler

ben de kan grubu bilgilerimi veriyim brh+

srd link' Alıntı:
ben de kan grubu bilgilerimi veriyim brh+

Size de teşekkür ederim.  14alkiss

Sizden birde acil bir durumda ulaşabilmemiz için cep numarası rica edeceğim.

֖zelden gönderirseniz sevinirim.  :)

gokhan link' Alıntı:
merhaba hakan bey ben gokhan ıst kapalıcarsıdan yas 37 artı elhamdurullah bjk lıyım 2012 dızel cosmo olimpik beyaz sahıbıyım yarın odak topkapıya gıdıyorum chıp uygulaması yaptıracagım tarık beyle gorustum opelsızasla uyesı oldugumu soyledım ındırım bekledıgımıde soyledım yarın bakalım nekadar ındırım yapılacak saygılar

welllcommee

ARKADAşLAR, BU SİTEYE YENİ ÖœYE OLDUM ASLINDA 7 YILDIR ASTRA KULLANICISIYIM , ASTRA H  CLASSIC DİZEL ARACIMI SATIP,YENİ ASTRA 1,4 TURBO ACTIVE SELECT ' E TERFİ ETTİM, İSTANBULLU 'YUM şİRKET SAHİBİYİM, DENİZCİLİK SEKT֖R֜NDE HİZMET VERMEKTEYİM, SİTEDEKİ B֜T֜N ARKADAşLARA SELAMMMM.....

BU ARADA ARACIMI ALALI 1 HAFTA OLDU VE ևOK MEMNUNUM, YENİ ASTRA H, 1,4 140 HP  TURBO ACTIVE SELECT BENZİNLİ, SUN ROOF,STIL PAKET

KAPTAN link' Alıntı:
ARKADAşLAR, BU SİTEYE YENİ ÖœYE OLDUM ASLINDA 7 YILDIR ASTRA KULLANICISIYIM , ASTRA H  CLASSIC DİZEL ARACIMI SATIP,YENİ ASTRA 1,4 TURBO ACTIVE SELECT ' E TERFİ ETTİM, İSTANBULLU 'YUM şİRKET SAHİBİYİM, DENİZCİLİK SEKT֖R֜NDE HİZMET VERMEKTEYİM, SİTEDEKİ B֜T֜N ARKADAşLARA SELAMMMM.....

Aramıza hoş geldiniz.

Yeni aracınız hayırlı olsun, keyifli forumlar dilerim.

Birde hem kötü göründüğü hemde internet ortamında bağırmak anlamına geldiği için mesajlarımızın tamamında büyük harf kullanmıyoruz, bilginiz olsun.  :)

Geri