Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

dinojasie link' Alıntı:
bizim nicklerin altındaki teşekkür sayısı bize edilen teşekkür sayısını göstermekte

ben de size bir tesekkür yolladım bu arada isim neydi acaba sn.dinojasie ?

srd link' Alıntı:
ben de size bir tesekkür yolladım bu arada isim neydi acaba sn.dinojasie ?
forumda genelde isimlerimizi resimlerimizin altına yazıyoruz. adım metin  :)

dinojasie link' Alıntı:
forumda genelde isimlerimizi resimlerimizin altına yazıyoruz. adım metin  :)

yav o da gözümden kacmış ya uzun zamandır göz doktoruna gitmiyordum vesile olacak bu sanırsam  :D

alp___ link' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba, ben Ankara'dan Mustafa,

Formunuzu aracımla ilgili bilgi edinmek için başka bir forumda bahsi geçtiği için buldum ve iyikide bulmuşum :) Aracım Astra 1.4 T. Sport Sunroof Beyaz 2011, değerli paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim...

Saygılarımla...

Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlu dilerim.

merhaba hakan bey ben gokhan ıst kapalıcarsıdan yas 37 artı elhamdurullah bjk lıyım 2012 dızel cosmo olimpik beyaz sahıbıyım yarın odak topkapıya gıdıyorum chıp uygulaması yaptıracagım tarık beyle gorustum opelsızasla uyesı oldugumu soyledım ındırım bekledıgımıde soyledım yarın bakalım nekadar ındırım yapılacak saygılar

gokhan link' Alıntı:
merhaba hakan bey ben gokhan ıst kapalıcarsıdan yas 37 artı elhamdurullah bjk lıyım 2012 dızel cosmo olimpik beyaz sahıbıyım yarın odak topkapıya gıdıyorum chıp uygulaması yaptıracagım tarık beyle gorustum opelsızasla uyesı oldugumu soyledım ındırım bekledıgımıde soyledım yarın bakalım nekadar ındırım yapılacak saygılar

hosgeldiniz. chip uygulamasından sonra yorumlarınızı bekliyoruz  8)

gokhan link' Alıntı:
hoşgeldiniz Gökhan bey aramıza
Tarık bey ile sıkı pazarlık yapın :) mutlaka yapacağı fazladan indirim olacaktır
chip uygulamasını fotoğraf ve testleri ile birlikte mutlaka bekliyoruz sitede yeni bir başlık altında

gokhan link' Alıntı:

Aramıza hoş geldiniz Gökhan bey.

Odak'a gittiğinizde foruma üye olduğunuzu mutlaka tekrardan belirtin, fiyatta mutlaka kolaylık sağlayacaklardır.

Aracınıza chip uygulandıktan sonra yeni izlenimlerinizi bekliyoruz.  :)

hepinize sıcak karsılamanıza tesekkurler yarınkı ızlenımlerımı sızınle paylasırım

kan gurubuyla alakalı       arh pozıtıf istanbul avrupa yakası 24 saat tel im acık allah aratmasın ama kan verırım

Geri