Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelsizasla Forumumuza Hoşgeldiniz

xisunknown link' Alıntı:
arkadaslar merhaba, Adanalıyım, 2005 ODT֜ İstatistik mezunuyum İstanbulda bir denetim firmasında çalışıyorum.  17 şubat 2012 itibariyle astra j 1.3 cdti cosmo+necvox navi+beyaz İnci sahibiyim. aracın 1. vites performansı eski kasaya göre çok daha iyi gibi geldi ama 6. viteside aramıyor değilim. bence yüksek vitesteki tork eski kasaya göre biraz düşmüş ama 1. vittes son derece iyi, kalkışta hiçbir sorun kalmamış.

welllcommee

Keyifli Forumlar

xisunknown link' Alıntı:
arkadaslar merhaba, Adanalıyım, 2005 ODT֜ İstatistik mezunuyum İstanbulda bir denetim firmasında çalışıyorum.  17 şubat 2012 itibariyle astra j 1.3 cdti cosmo+necvox navi+beyaz İnci sahibiyim. aracın 1. vites performansı eski kasaya göre çok daha iyi gibi geldi ama 6. viteside aramıyor değilim. bence yüksek vitesteki tork eski kasaya göre biraz düşmüş ama 1. vittes son derece iyi, kalkışta hiçbir sorun kalmamış.
hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun
bu arada ben de 2006 odtü mezunuyum :)

Selamın Aleyküm Forma Bugün Üye oldum Opel Astra 1.4 Turbo Sport Kırmızı Sipariş ettim tabi daha araba gelmedi :)) Bu Ay Sonunda Kadar Teslim Alıcam İnşallah .. Burada Güzel Eglenceli vakit geçirmek dileğiyle ..

BurakyNk link' Alıntı:
Selamın Aleyküm Forma Bugün Üye oldum Opel Astra 1.4 Turbo Sport Kırmızı Sipariş ettim tabi daha araba gelmedi :)) Bu Ay Sonunda Kadar Teslim Alıcam İnşallah .. Burada Güzel Eglenceli vakit geçirmek dileğiyle ..
a. selam welllcommee

BurakyNk link' Alıntı:

Hapı yuttunuz o zaman ne diyelim :) Günler geçmeyecek, hele burada hiç geçmeyecek :)

ne diyeyim vallahi içim içime sığmıyor gün sayıyorum  ;D

BurakyNk link' Alıntı:
Selamın Aleyküm Forma Bugün ֜ye oldum Opel Astra 1.4 Turbo Sport Kırmızı Sipariş ettim tabi daha araba gelmedi :)) Bu Ay Sonunda Kadar Teslim Alıcam İnşallah .. Burada Güzel Eglenceli vakit geçirmek dileğiyle ..

aracınız  hayırlı olsun kaça aldınız burak bey

49.000 Stil Paketi Dahil bide deri döşme ek olarakda iç aydınlatma hediye edildi.

BurakyNk link' Alıntı:
Aleykümselam.
Hoşgeldiniz.
Aracınız hayırlı olsun.
Sabırlı beklemeler dilerim. :)

BurakyNk link' Alıntı:
Selamın Aleyküm Forma Bugün ֜ye oldum Opel Astra 1.4 Turbo Sport Kırmızı Sipariş ettim tabi daha araba gelmedi :)) Bu Ay Sonunda Kadar Teslim Alıcam İnşallah .. Burada Güzel Eglenceli vakit geçirmek dileğiyle ..

Aleyküm selam.

Aramıza  welllcommee

Geri