Opelsizasla Toplu Cam Çıtası ve Sis Farı Nikelajı Alımı

Ynt: Ynt: Opelsizasla Toplu Cam Çıtası ve Sis Farı Nikelajı Alımı

KoNTGeR link' Alıntı:
cümleten iyi günler
astra j sedan 12 parça cam çıtası için listeye benide eklerseniz sevinirim...
Hoş geldiniz. Bu ilk mesajınız olmasi nedeniyle şunu belirtmek isterim. Lütfen ilk başta kendinizi tanıtan bir konu açınız. (Tanışma bölümünde)

WeReWoLF link' Alıntı:
Hoş geldiniz. Bu ilk mesajınız olmasi nedeniyle şunu belirtmek isterim. Lütfen ilk başta kendinizi tanıtan bir konu açınız. (Tanışma bölümünde)

dilim döndüğünce kendimi tanıtan bir konu açtım,
daha önceki alımı gördüğümde iş işten çoktan geçtiği için ve bu alımı kaçırmak istemediğimden direk konuya daldım yanlış yaptıysak affola  :)

KoNTGeR link' Alıntı:
dilim döndüğünce kendimi tanıtan bir konu açtım,
daha önceki alımı gördüğümde iş işten çoktan geçtiği için ve bu alımı kaçırmak istemediğimden direk konuya daldım yanlış yaptıysak affola  :)

Listeye ekledim. Pazartesi günü saat 15 civarında özel mesaj bölümüne gelen linkten alışveriş yapabilirsiniz.

WeReWoLF link' Alıntı:
Listeye ekledim. Pazartesi günü saat 15 civarında özel mesaj bölümüne gelen linkten alışveriş yapabilirsiniz.

teşekkürederim...

Ynt: Opelsizasla Toplu Cam Çıtası ve Sis Farı Nikelajı Alımı

Yavuz hocam pazartesi saat 15de link açacağınızı soylemişsiniz.  Nasipse o saaatlerde astra içinde(şehir dışında  ;) 011zaa ) olma ihtimalim var. süre uzatılması olasılığı varmıdır?

Ynt:

Herkesin uygun olması gerekiyor. Çünkü 1 saatligine link aktif olacak. Malum fiyatlar düşük olacağından başka birileri de durumdan yararlanmamalı. Salı günü uygun olur mu acaba herkese?

Ynt: Opelsizasla Toplu Cam Çıtası ve Sis Farı Nikelajı Alımı

Cam citasi fiyatlari aynimi acaba 300tl mi hala.

Ynt:

WeReWoLF link' Alıntı:
Herkesin uygun olması gerekiyor. Çünkü 1 saatligine link aktif olacak. Malum fiyatlar düşük olacağından başka birileri de durumdan yararlanmamalı. Salı günü uygun olur mu acaba herkese?

Benim için uygundur yavuz hocam. 1 gün çok birşeyi değiştirmeyecek. O güne kadar talep artacak gibi :)

Ynt:

WeReWoLF link' Alıntı:
Trafikte sorun çıkmazsa ben uygun olurum yavuz hocam büyük ihtimalle.

Ynt:

WeReWoLF link' Alıntı:

pazartesi daha uygunum ama salıda zorlarım koşulları

Geri