Opissss!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan exilegs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu opisden bende gıcık kaptım cruise control için gitmiştim adam daha hiç bir yere bakmadan buna takılmaz bu modellere olmuyor dedi gönderdi opel türkiye ye maillesende çok bişey çıkmaz sana tavsiyem opisin sahibi kimse ona git resimlerinle belgelerinle kendisiyle konuş bak bakalım o zaman ne oluyor en azından orda çalışanlar başkalarının arabasını harcamazlar ama işin peşini bırakma
olmuyosa olmuyodur kesin bakmışlardır çünkü ben elektrik böümünde çalışıyordum opiste araca iş emri açıldıysa kesinlikle bakılır sonra bilgi verilir

bu opisden bende gıcık kaptım cruise control için gitmiştim adam daha hiç bir yere bakmadan buna takılmaz bu modellere olmuyor dedi gönderdi opel türkiye ye maillesende çok bişey çıkmaz sana tavsiyem opisin sahibi kimse ona git resimlerinle belgelerinle kendisiyle konuş bak bakalım o zaman ne oluyor en azından orda çalışanlar başkalarının arabasını harcamazlar ama işin peşini bırakma

sadece yetkili servisler de olmuyo dışarıdan da birçok usta kafadan benim arabaya takılmayacağını söylemişti

bu arada Serhan geçmiş olsun garanti varken bende Opis i çok kullandım küçük bi kaza oldu onuda orda yaptırdım ama hiç sorun çıkmadı şans mı desem anlamadım yani

geçmişolsun.......

Serhan kardeşim geçmiş olsun....

Boşver o da nazar boncuğu olsun....

Zaten hep kirli aracın fark eden bile olmaz....:)

abicim nazar nereye kadar araba nazar boncuğuna döndü bugün de bi arabaya ben çarptım :):):):)

Geri