orjinal gm aküye saf su ilave etmek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan losilin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

losilin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba yardımlarınızı bekliyorum aracım 2003 vectra elegance aracımın aküsü biraz zayıfladığını hissediyorum aracın 60000km bakımı için özel servise gidicem fakat bakım kitapçığında 60000km bakımında akü asit kabını değiştirin diyor fakat ben akünün nasıl açılacağını bilmiyorum saf su ilave etmek istiyorum özel servis bu aküler bakım gerektirmez diyor bazı arkadaşlar saf su ilave etmiş fakat onlara ulaşamadım sizden yardım bekliyorum

Original aküye su ilavesi, değişimi vs. yapılamıyor. Şarjını ölçün, düşükse şarj ettirin. Tutarsa bir süre daha idare ederseniz.

arkadaşım ilgine teşekkür ederim fakat ilave eden arkadaşlarımız varmış ben onlara ulaşamıyorum

8 yıllık aküye su eklemeyi düşünmek biraz garibime gitti ...
akünü ölçtür sıkıntı varsa ya şarj ettir yada değiştir kardeş..

Son düzenleme:
yeni aküler bakımsız diye biliyorum yani su ilave edilecek yer bile olmayabilir.

teşekkür ederim arkadaşlar

arkadaşım ilgine teşekkür ederim fakat ilave eden arkadaşlarımız varmış ben onlara ulaşamıyorum

Miş muşa pek güvenmeyin. Varsa öyle mişli arkadaşlar gelip anlatır, aküler bakımsız akü olarak üretiliyor. Suyunu değiştirmek için matkapla delip, oradan vakumla boşaltıp, seviyeyi tutturup doldurup, açılan deliği de epoksi ile kapatıyorlarsa doğrudur.

aslında ilginç olan aracın servis kitapçığında 60000km bakımında akü asit kabını değiştirin diyor nedir acaba bu akü asit kabı

arabanın orjınal akusuyse kapagın altındadır dolum gözlerı gızlıdır bence ugrasmaya degmez ama ılla ben su ılave yapcam dıyosan kapagı ac kurcala acılmassa emrenın dedıgı gıbı del matkapla ama dene ama benım mantıgıma yatmaz her butceye göre sıfır akuler var pıyasada karar senın

işin aslı yeni akü alamamak değil işin aslı servis kitabı akü asit kabı değişecek diyor servis olmaz öyle şey diyor merak ettim servisler işini tam yapamıyor herhalde onun için bilgi paylaşmak istedim

Geri