Orjinal Plakayla App yapma :):)

Speedy Bulus

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Orjinal Plakayla app plaka :) El emegiiii......

Astra g min sade plakaları guzel durmuyordu ve ustunde degısıklık yapmak ıstedım ve bıraz el emegıyle plakamı guzellestırdım:):) sizlerle paylasmak ıstedım....

picture.php

Son düzenleme:
Astra g min sade plakaları guzel durmuyordu ve ustunde degısıklık yapmak ıstedım ve bıraz el emegıyle plakamı guzellestırdım:):) sizlerle paylasmak ıstedım....

güzel olmuş. boya ve ince fırçamı kullandın. şablon falan. yakından iz falan varmı. biraz ayrıntıya gir millet soru yağmuruna tutmadan:)

o zman şöyle söylim yagmur başlamadan :):) ve cd kalemı ve daksıl kullandım ve hıc bır ıs yok ve aksam daksılle yaptıgım yerler parlıyor :) yanı cercevesı bıraz zaman alıyor ama kolay .....

Aslında düşününce dediğin gibi cd kalemi ve seffaf bant yardımıyla güzelce yapılabilir, eline sağlık güzel olmuş, bakalım zaman içerisinde solacak mı ? güle güle kullan

yaklasık 4 ,5 aydır kullanıyorum ve ne yagmur nede arabayı yıkarken bır sokulme yada gunes yuzunden solma olmuyor :) tesekkurler...

Son düzenleme:
Kenarlarındaki siyah yerleride boyamışsın sanırım. Bunu o siyah bolgeyi tiner ve bulasık süngeriylede silebilirdin ama böylede güzel olmus.Paylaşım için sağol.

Son düzenleme:
plakanın harflerini kağıt bantla güzel bi şekilde cevreleseydin sonrada metal boyası ile boyasaydın daha şık dururdu buda güzel olmuş güle güle kullan

ilk tınerle yapmıstım ama oncekı sahıbı arabamın çerçeve takmıstı ve o çerçeve çizmıstı bende sevmedım daksılı kullandım ve gece parlaması hoş araba farı vurunca:) saygılar.....

obaaa hem izmitli hem plakaları ayin şekilde boyamşız..

bende tinerle çerçeveyi silmeye çalıştım ama silinmedi. benimkini çift katmı ne yapmişlar çikmiyormus o zaman.. bende artık plakaları sökmüstüm. dedim illa beyaz olcak orasi.
ve gittim özel bir cd kalemine benzer bir kalem aldım. ama biraz daha kalitel ibiseydi. onunla güzel olmadı. sonra normal beyaz boya aldım boyacıdan. onunla maskeleyip yaptim. 1 yili aşkındır kullanıyorum. o kadar kış yaz geçirdik. boyada ne bir dokulme nede baska bir sorun oldu..
gecede fosforlu gibi parliyo çerçeve tatli duruyo :)

birde bilen var mı? trafige gitsek benim plakalarım eskidi al bunları bana yenisini ver desek. oluyor mu böyle birsey. yani hiç ugrasmadan. sadece teneke parasiyla halledebilecegimiz bir durum mu?
çünkü benim plakanin fontu felan kötü. güzel durmuyo. yeni plakalardan degil

örnek foto:
dsc03062s.jpg

Son düzenleme:
birde bilen var mı? trafige gitsek benim plakalarım eskidi al bunları bana yenisini ver desek. oluyor mu böyle birsey. yani hiç ugrasmadan. sadece teneke parasiyla halledebilecegimiz bir durum mu?
çünkü benim plakanin fontu felan kötü. güzel durmuyo. yeni plakalardan degil

Bildiğim kadarıyla oluyo bi mıktar odeme yapıyosun eskileri verip yenileri alabiliyosun diye biliyorum.

Geri