Orjinal Plakayla App yapma :):)

ilk tınerle yapmıstım ama oncekı sahıbı arabamın çerçeve takmıstı ve o çerçeve çizmıstı bende sevmedım daksılı kullandım ve gece parlaması hoş araba farı vurunca:) saygılar.....

Güzel çözüm olmuş o zaman.

Bildiğim kadarıyla oluyo bi mıktar odeme yapıyosun eskileri verip yenileri alabiliyosun diye biliyorum.

aa süper o zaman ya. plakalar eski olunca güzel durmuyor. yenileri daha düzgün boyanmış..
ama sanırım illa ruhsat sahibinin gitmesi gerekiyor boyle bir işlem için. arabada pederin üstüne. öldürsen gelmez trafige. ne gerek var diye :):)

Azmin elinden hiçbirsey kurtulmazmış. Götürürsün sen :)

selamlar arkadaslar... Ahmet benım bıldıgım plakaları degıstırmek ıcın gazeteye kayıp ılanı felan verıyorsun plaklarını :)saklıyorsun yanı calındı dıye sonra sıgortacıya gıdıoyrsun oda cıkarırsa tabı halledıyor oyle bısyu olması lazım sadece parayla olmuıyor yanı yoksa bende hallewdıyordum:D ama olmadı :D:D 41 F körfezın neresınden :)

Son düzenleme:
selamlar arkadaslar... Ahmet benım bıldıgım plakaları degıstırmek ıcın gazeteye kayıp ılanı felan verıyorsun plaklarını :)saklıyorsun yanı calındı dıye sonra sıgortacıya gıdıoyrsun oda cıkarırsa tabı halledıyor oyle bısyu olması lazım sadece parayla olmuıyor yanı yoksa bende hallewdıyordum:D ama olmadı :D:D 41 F körfezın neresınden :)

Cuma pazarı forever :):)

sen nerdensin??

bende çok yakınım sana Esentepe:) kardes...

picture.php

Güzel olmuş
Ayrıca yeni plaka bastırmak içim emniyete gidiyorsunuz ruhsat ve eski plakaları veriorsunuz +17 Tl ücret yanlız araç sahibinin gitmesi gerekiyormuş benm plakalarda haşat durumda 34 olduğu için bastıramıyorum :D bayramdan sonra muameleci ile halledicem 60 tl istediler

obaa süper haber bu.. ama araç sahibi işi bozdu :)

Sagol Burak :D ve bende plakayı degıstırcem ama sonu 58 kıyamıyorumkı degıstırmeye :D

picture.php

Geri