Orjinal Plakayla App yapma :):)

arkadaslar app plakaları sıteden arastırın 20 30 liraya yapan yerler var.
sahibinde var mesela...

bosuna gazete emniyet felan ugrasma eski plakalarını evine götur yenisini tak

bosuna gazete emniyet felan ugrasma eski plakalarını evine götur yenisini tak

PEKİ O zaman ilk çevirmede sıkıntı olacagini biliyormuydun? o riske girmek istemiyorum ben açıkçası..
güzelde yapiyorlar plaka. ama tırsıyorum

Hiç gerek yok bence

allah allah onuda senden duydum arkadaslarım senelerdir kullanıyor ve bi problemle karsılazmamıslar ama dedıgın gıbı sorun oluyorsa hic yapma...

allah allah onuda senden duydum arkadaslarım senelerdir kullanıyor ve bi problemle karsılazmamıslar ama dedıgın gıbı sorun oluyorsa hic yapma...

ya şans bu işler aslında.. bi polise gelirsin bi ruhsata bakar yollar. başka bir polise gelirsin arabanda tebeşir yok diye ceza yersin..

her zaman arabadayiz. saga sola gidiyoruz, geziyoruz. e büyük şehirlerde yaşiyoruz. o yüzden o tarz bir risk almak istemiyorum. ama plakalarda harbi çok iyi. hep içimde kalacak o :)

senin plakada sorun yok Ahmet bence kendın yap dıyorum ben Kalın harflı olsun :D ve 30 mılyona yapcan plakayı:Dsonra arabayı baglıcaklar plakadanda paglıya gelcek:Dsonra polıslere merhaba:D:D:D:D

picture.php

Son düzenleme:
Folyo ile yapıyorlar bu işlemi. Benim plaka da öyle. Kenarlarını tinerle silip folyo ile kalınlaştırıyorlarç

Geri