orjinal sisteme woofer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan paragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
basın içinde anfi mevcut aktif anlamı oradan geliyo ama tavsiye etmem ayrı ayrı yapılsa daha verimli olur

basın içinde anfi mevcut aktif anlamı oradan geliyo ama tavsiye etmem ayrı ayrı yapılsa daha verimli olur
hmm peki bu basların fiyatları 150-200 ytl civarında olanları var bunların içinde de anfi varmıdır?? ki acebaa

basın özelliklerinde AKTİF SUBWOFFER yazıyosa içinde anfisi mevcuttur

araba bass olmadan neye yarar ki ??? Tabiki 1 kicker L7 veya 38 cm bir kicker seni tatmin edecektir 1de grandzero 2350x mono amfi tabiki ...

Nerden mi biliyorum tecrübeden !!!! Ama dikkat et beşiktaş'ta weya ortaköyde gezerken arkandan polisin anonsunu duyamayabilirsin... o 'da tecrübeden yani soryy!!!! :)

bendede 2004 astra yeni kasa var;ses sistemi var;çok memnunum.kickers öneririm.

ya benim anfi woofer war ancak arabya normal orjinal teybnden bağlayabilirmiyiz?? yoksa yeni teyp alıp komple set mi yapmalıyızz ?? veya amfi woofer birde teyp alsamm içerideki 4 tane kapılara monte orjinal hoporleri kullanabilirmyim

ya benim anfi woofer war ancak arabya normal orjinal teybnden bağlayabilirmiyiz?? yoksa yeni teyp alıp komple set mi yapmalıyızz ?? veya amfi woofer birde teyp alsamm içerideki 4 tane kapılara monte orjinal hoporleri kullanabilirmyim
ewet orjinal teybinden bağlayabilirsin ama teybin amplifer çıkışı olmadığından dönüştürücü kullanılıcak. Benim fikrimi sorarsan güzel bi teyp, mono amfi ve bas ından iyi sonuç alabilirsin.

Geri